Tesettürlü gelinliğimi satıyorum.

scarfaceislove

Bir "Ela" anası...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1.096
578
34
Merhabalar...

2013 ağustosta giydiğim ve kendi tasarımıma göre diktirdiğim gelinliğimi satıyorum.
36-38 bedene uygundur. Arkası ipli ve paylı olduğu için 40 bedene de uyabilir fakat kolları ince olan kişilere uygun. Çünkü baya dar yaptırmışım :)

Alacak olan kişinin eşarp ve duvak alması lazım cünkü duvağı biraz deforme oldu. Türban yapıldığı için de eşarp dikiş izleri dolu. Çiçeği, kesesi de verilecektir gelinlik ile birlikte.

Istanbul da yaşıyorum, anadolu yakasında.
Deneyerek alınmasını tavsiye ediyorum. Bebişim olacağı için ve ona güzel ciciler alabilmek için satmak istedim :)

Şimdiden alacak olan gelin adayına hayırlı olsun :)

Not: Fiyatı 600 e düşürdüm !!
PicsArt_1412382939641.jpg
PicsArt_1415547040808-1.jpg

Eklentiler

• FB_IMG_1420165994950.jpg
    FB_IMG_1420165994950.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleme:
Merhabalar...

2013 ağustosta giydiğim ve kendi tasarımıma göre diktirdiğim gelinliğimi satıyorum.
36-38 bedene uygundur. Arkası ipli ve paylı olduğu için 40 bedene de uyabilir fakat kolları ince olan kişilere uygun. Çünkü baya dar yaptırmışım :)

Alacak olan kişinin eşarp ve duvak alması lazım cünkü duvağı biraz deforme oldu. Türban yapıldığı için de eşarp dikiş izleri dolu. Çiçeği, kesesi de verilecektir gelinlik ile birlikte.

Istanbul da yaşıyorum, anadolu yakasında.
Deneyerek alınmasını tavsiye ediyorum. Bebişim olacağı için ve ona güzel ciciler alabilmek için satmak istedim :)

Şimdiden alacak olan gelin adayına hayırlı olsun :)

Not: Fiyat 850 fakat indirim yapadabilirim duruma göre. Pazarlık payı var yani. Eki Görüntüle 1299272 Eki Görüntüle 1299273

fiyatı düşürüyorum!!
600 e bırakabilirim.

çok güzelmiş kendim için değil ama bir başkası için bakabilirim fiyatta biraz daha yardımcı olabilirsen

Ben tesettürlü değilim, hatta gelinliğimi 2. el de almayacağım ama şimdiye kadar gördüğüm en güzel tesettür gelinlik; söylemek istedim :)

X