• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tesettürlü gelinliğim / provadan görüntüler ve çook farklı bir bolero alternatifi

hatunice

dua.. sabır.. zaman...
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
432
0
46
Bursa
kızlar bu da benim gelinliğim ( olacak inşallah boshayallersmile )
gelinliği kına gecesinde kadınlar arasında da giyeceğim. kına kıyafetim gelinliğim ve bindallı olmak üzere üç ayrı kıyafet olacak adetlerin gözü çıkmasın :asigim:
o nedenle gelinliği alternatifli istedim. kına gecesinde bolerosuz giyeceğim ki o zaman inci ve taşlardan askıları olacak çağla şıkelin gelinlği gibi de omuzlara sıra taşlar olacak.
benim denediğim üzerinde oldukça değişiklik yapılacak çokkk merak ediyorum sonucu çok sabırsızlanıyorum delikafadulden
arkasında çarpraz bağcık istedim ve tabii ki kuyruk, ufak toplamalar olsun istedim kuyrukta hareket katsın diye. üzerime denediğim bolero kısa kollu ben o kolun içinden badi şeklinde saracak uzatma istedim ama içten çıkacak ve bilek kısmına etekteki işten uygulanacak vs..vs.. ayyy çok uzadı ama çok heyecanlıyım bi bitsin de o zaman yeni fotolar eklerim fikir edinmek isteyen olur belki diye a.s.

Eklentiler

• $24052010012.jpg
    $24052010012.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 85
  • $24052010013.jpg
    $24052010013.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 86
  • $24052010017.jpg
    $24052010017.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 67
bu resimler neden küçük çıkıyor ki böyle.. biri tarif edebilirse büyük boyutta ekleyebilirim kızlar

gelinligin cok güzel gercekten ama benim anlamadigim gelinligini kina günü neden giyiyorsun?

ben pek beğenmedim, etek kısmı karmakarışık geldi ama önemli olan sizin beğenmeniz. mutluluklar diliyorum...

Back