• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesettürlü gelinlerde porselen makyaj ?

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
73
35
merhaba arkadaslar düğünümde kuaförüm porselen makyaj önerdi. tesettürlü bir gelin olucam porselen makyaj da çok yogun oluyormuş acaba abartı durur mu ? fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

merhaba canım öncelikle mutluluklar dilerim. abartıdan ziyade deriyi tam olarak kapatıyor mu porselen makyaj. bildiğim kadarıyla bu makyaj uzun süre kalıcı oluyor. bu durumda deri ve gözenekler kapanırsa baska bir sıkıntı olur bence.( abderst yönünden )

merhaba canım öncelikle mutluluklar dilerim. abartıdan ziyade deriyi tam olarak kapatıyor mu porselen makyaj. bildiğim kadarıyla bu makyaj uzun süre kalıcı oluyor. bu durumda deri ve gözenekler kapanırsa baska bir sıkıntı olur bence.( abderst yönünden )

çok teşekkür ederim canım :)
deriyi kapatıp kapatmadıgını bilmiyorum da düğünden önce de dış çekim foto olacagındna uzun süre makyajlı kalmam gerekecek diye porselen makyajı önerdi. ben de kararsız kaldım işte.yani düğünden sonra temizlediğinde de mi çıkmıyormuş.

çok teşekkür ederim canım :)
deriyi kapatıp kapatmadıgını bilmiyorum da düğünden önce de dış çekim foto olacagındna uzun süre makyajlı kalmam gerekecek diye porselen makyajı önerdi. ben de kararsız kaldım işte.yani düğünden sonra temizlediğinde de mi çıkmıyormuş.

canım evet porselen makyaj çok güzel görünüyor, seni yanıltmak istemem ama bir kaç gün deride kalıcı olabiliyor. bunu arastır eğer bu şekilde kalıcıysa güzellik ile kalıcılık arasında seçim yapman gerekiyor:1:

tatlım benim etrafımda çoğu kişi porselen makyaj yaptırdı ama çıkmama gibi bir durum olmadı.. hatta porselen makyaj dedikleri şeyin 'imex' adlı bi sivilce merhemiyle yaptıklarına şahit oldum iki kez.. bu kremi yüzeye sürüyo gerisi normal makyaj.. benim gördüğüm bu şekildeydi yani.. mutluluklar dilerim bu arada :) sonucu buraya yaz;)

benim bildigim makyajdan sonra sabitleyici sıkarlarsa kalıcı oluyormus gelin makyaji .gelinlere makyaj sabitleyici kullaniyolar genelde

tatlım benim etrafımda çoğu kişi porselen makyaj yaptırdı ama çıkmama gibi bir durum olmadı.. hatta porselen makyaj dedikleri şeyin 'imex' adlı bi sivilce merhemiyle yaptıklarına şahit oldum iki kez.. bu kremi yüzeye sürüyo gerisi normal makyaj.. benim gördüğüm bu şekildeydi yani.. mutluluklar dilerim bu arada :) sonucu buraya yaz;)

çok teşekkürler canım:) kararımı verdim porselen makyajı kesin yaptırıyorum. kime sorduysam hepsi memnun kaldıklarını söyledi. bakalım 4 gün sonra neler olacak :D sonucu sizlerle paylaşırım:16:

Back