- 30 Mart 2015
- 255
- 26
- 42
düğünde giymek için tesettür abıye var bende kayra ve hıc gıyılmedı etıketı ustundearkadaşlar 40 beden tesettürlü düğünde giymeye şık yeni model temiz elbise 39 ve 37 dolgu topuk ayakkabı şık şallar yeni tarz tesettür tunikler yüksek bel etekler arıyorum 38-40 beden 25 no nike sandalet erkek bebek için vede kız bebek için ortapedik ilk adım ayakkabısı arıyorum takas önceliğimdir ama uygun fiyatta olabilir
38 40 beden arıyorum canım ama etek giyemiyorum etek olmasınKac beden ariyorsunuz 36-38 beden az giyilmis elbise takim elbise pantolon etek spor etekler gomlek falan var elimde hatta hic giymedigim kiyafetler de var hamileligimde cok kilo aldigim icin bazilarini hic giyemedim
173 boyum 54 kiloyum canımKizim uyudu da kiyafetler onun odasindaydi yarin bakip uygun olanlari yuklerim boyun kac canim kisa gelecek olan olursa onlari yuklemem
Bendekiler olmaz o zman canim baya bi boy farkimiz var :)173 boyum 54 kiloyum canım
Hmmm tamam canım yinede saol ilgin içinBendekiler olmaz o zman canim baya bi boy farkimiz var :)