Hayırlı olsun. Bence güzel görünüyor, kabarıklığı tam ayarında. Dediğiniz ayrıntıları yapınca daha güzel olacaktır. Duvağı böyle rahibe stili kullanmak bence tesettüre çok yakışıyor. Benimki de benzer olacak. Boynu düz bırakmışsınız, inci bir kolye bile takılabilir belki. hayırlı olsun.
Bu şekilde çapraz drapeler de uygulanabilir.
bu sene eteği böyle çiçekli yapraklı güllü gelinlikler moda sanırım.gittiğim bi kaç yerde de gördüm ve çok begendim. genellikle üst kısmınıda drape yapıyorlar. fakat kollara ne tarz bişi yakılır diye düşünüyordum .eline sağlık minenes cim sen kapatmışsın ama kollar biraz kabarık geldi bana
merhaba kizlar bende öyle bolerolu pek sevmiyorum iyi bi modaevi/dikimevi bulursam cok begendigim bir tesettürlü gelinligi diktirecegim yok eger bulamassam mecbur bolero ile kapattircam diktirmem icin bildiginiz iyi bi yer var mi ? (ANKARA da) ? lütfen yardim edin bende elimden geldigince size yardimci olurum sorunuz olursa
bunun orijinali straplesti, önce yakasını kapattım. sıra kollara geldi. kolların düz kumaş olması bence şart. aksi halde çok kalabalık olur, nahoş bir görüntü. ben şahsen bu uçuş uçuş modeli çok beğendimbu kadar bol olmasa da bence bunun tek oluru bu tarz bir kol. çünkü dantelsiz, dümdüz kumaşta dar kesim yaparsan biraz özelliksiz bir görüntü ortaya çıkabilir.
evet sade olması şart bide kollara da dantel uygulanırsa karmaşa olur. ama bu kadar bol bi koluda beğenmedim. gel anlaşalım kollar biraz daha dar olsun
kızlar bende bu gelinliğe aşık oldum...benim daha var eylülde nikah olacak o yüzden henüz dışarıda bakma fırsatım olmadı...ben tesettürlü deilim ama bu kadar açık giyemem...bu gelinlik için nasıl bir şey yapılabilir kapatmak için bilemiyorum...yardımcı olur fikir verirseniz sevinirim...
Eki Görüntüle 154287
minenes acaba pronovias ın minerva modeli gelinliğini kapatıp fotosunu yükleyebilir misin nasıl olur çok merak ediyorum...
fırsatım olunca bir deneyeyim. yalnız çok büyük ihtimalle o modeli uygulamaya çalışmış tesettürlü bir bayan var. yalnız yanlış malzeme seçtiği için çok başarılı bir sonuç alamamış ve bence üstündeki boleroyu da aşırı sıkı dolamış. yine de bir fikir verebilir.
çok teşekkür ederim gerçekten hızır gibi yetiştin benim düğünüm eylülün başında ve hala gelinlik hazır değil ben de zaten kolları böyle tamamı güpürden nasıl olur diye merak ediyorum tekrar teşekür ederim :) ...Minerva pek kapatılmayı kaldırmayan modellerden. Sana bir üstün tamamı güpürden olan, bir de yakası güpürlü kolları ise drapeli tülden olan model yaptım. İkinci modeldeki kollar benim sıklıkla rastladığım bir bolero modeli.
Altına likralı astarla bu tarz kol uygulanabilir. Daha kalın astar kaldırmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?