Gelinlik Modelleri Tesettürlü bayanlar straplez modelleri nasıl kapatıyoruz?

Buyrun bakalım, bu sitede birçok kişinin favorisi olan maggie sottero gelinliği kapattım:

Ben hem ümraniye, hem kadıköy hem fatih gezdim, kalite/fiyat oranını en iyi kadıköyde verdiler. bu üç semt arasında pek bi fiyat farkı olmuyor.

Bu kapalılara uygun değil ki .. Üst kısmı dantelli gibi görünüyor yani için, ten rengin görünüyor..

Ama etek kısmı guzelmıss..

Bu kapalılara uygun değil ki .. Üst kısmı dantelli gibi görünüyor yani için, ten rengin görünüyor..

Ama etek kısmı guzelmıss..

kuzum zaten dikkat edersen modelin başı açık, o üstü tesettür gelinliğinden değil, açık bir gelinlikten aldım. burda fotoğrafları en azından üstü kumaşla kaplı olursa nasıl görüneceğini, yakışıp yakışmayacağını test etmek için oluşturuyorum. tesettür için diktirecek bir insan, içine ona göre diktirip elbette ki transparan olmayan bir görüntü elde edecektir.

gzel tasarımlar ve çk hoş bi fikir bu tarz modelleri brleştirip braz daha eklermsnz biçok kişinn faydalanacağını düşünüyorum çk sağolun şimdiden

Çok iyi fikir oldu çok tşk ler,ben kaydettim gelinlikçilere bi göstereyim bakalım ne diycekler.kesin modele karar verdiğimde ben de eklerim fikir olur.Çok zor oluyo tesettür gelinlik bulmak,istanbul da daha çoktur seçenek.

Anladım da.. Tesettürllere yönelik kapatıyorsun ya.. O dantelli yerleride ona göre kapatsan daha doğru anlaşılır diye dedım..

Üfff bu imageshack.us mahvetmiş sayfayı. Neyse, ben yaptığım gelinlikleri saklamıştım.

Eskileri görmemişler olur diye tekrar yolluyorum:

Bu da benimkisi

Biraz yeni model yapmaya çalıştım, bence şu çok güzel oldu mesela:

Dantel sevenlere:

Taşlı işlemeyle kapatılabilecek üstler:

Bunları da daha önce yüklemiştim:

Benim gelinlik bitince burda paylaşayım, çeşitlilik olsun :) Bunlara göre baya bi değişik. Yani gram dantel yok, üstü şantuk, altı düz tül, bi de vazgeçilmezim, swarovskilerim Tarzı böyle uçuş uçuş değil de daha saraylı oldu sanki.

Resmi imageshackten başka bir siteye yüklersen güzel olur, zira bloke ediyor malesef. üye olmak da istemiyorum zorlayan bi siteye!

bayağı çılgın bir model çalıştım bu sefer:

Yani bu yaka işte şunun gibi bir şey olabilir:

Çok farklı tiplerdeki gelinlikleri kapatmaya çalışıyorum. Ama her gelinlik de kapatmaya uygun olmuyor, yani onu kapatsan ortaya güzel uyumlu bir şey çıkmayacak o yüzden biraz çeşit sınırı oluyor tabi ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…