Buyrun bakalım, bu sitede birçok kişinin favorisi olan maggie sottero gelinliği kapattım:
Ben hem ümraniye, hem kadıköy hem fatih gezdim, kalite/fiyat oranını en iyi kadıköyde verdiler. bu üç semt arasında pek bi fiyat farkı olmuyor.
Bu kapalılara uygun değil ki .. Üst kısmı dantelli gibi görünüyor yani için, ten rengin görünüyor..
Ama etek kısmı guzelmıss..
Buyrun bakalım, bu sitede birçok kişinin favorisi olan maggie sottero gelinliği kapattım:
Ben hem ümraniye, hem kadıköy hem fatih gezdim, kalite/fiyat oranını en iyi kadıköyde verdiler. bu üç semt arasında pek bi fiyat farkı olmuyor.
kuzum zaten dikkat edersen modelin başı açık, o üstü tesettür gelinliğinden değil, açık bir gelinlikten aldım. burda fotoğrafları en azından üstü kumaşla kaplı olursa nasıl görüneceğini, yakışıp yakışmayacağını test etmek için oluşturuyorum. tesettür için diktirecek bir insan, içine ona göre diktirip elbette ki transparan olmayan bir görüntü elde edecektir.
Beğendiğin gelinliği koyarsan elimdeki kapalı yakalarla montaj yaparak bir şey çıkarmaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?