• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Tesettürlü bayanlar, özel günlerde eşarbımızı nasıl yapalım veya yaptıralım?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim.. en müsait yerin burası olduğunu düşündüm... biz tesettürlü bayanlar özel bir yere gideceğimz zaman türbanımızı yaptırıyoruz kuaförde.. ama kimisi çok abartı yapıyo, kimisi de sim döküp geçiştiriyo... türbanlı bayanlar özel günlere giderken yaptırdıkları türbanlarını resmisi çeksinler de bize fikir olsun olmaz mı vereliniortak

evet yaa binlerce saç modeli var ama biz kapalılar için seçenek yok malesef. kuaförde bile katalog istediğinde tamamen saç şekillerini gösteren bi katalog veriliyor kapalı olduğun görüle görüle.... sonra tesettür modelleri isteyincede ayyy yok tatlım malesef, yakın zamanda oda olur inş diyorlaar son 5-6 yıldır duyduğum muhabbet...... yapacağımız tekbir şey var kendimizi tamamen kuaföre emanet etmek nasıl bişey yapacağını bilmeden kendini hayalgücüne bırakmak :gitme:

evet canım ya haklısın... aynen... nette gezerken denk geldiğimiz resimler falan da olabilir.. hiç olmazsa onu çıkardtırız da kuaföre gösteririz

canım zaten tesettür kuaförüne giderseniz hiç sorun olmaz çok güzel modeller yapıyolar.
ben dügünümde katalogdan seçmiştim ama eşarbının önü işlemeli olunca istedigim gibi olmamaıştı.
Burda resim paylaşılınca daha güzel olur ve ön bi karar olur.aklinialirimsmile
hatta çoookk güzel olur.:lepi:

armine_esarp_2010_modelleri18.jpg

kızlar bu gün aldım bu esarbın aynısını kuzenimin düğününe böyle bir şey yaptırmayı düşünüyorum...
http://www.esarpbasortusu.com/wp-content/uploads/2010/06/armine_es

cnm çok güzel..eşarbın yan tarafı dışarda mı duracak, yoksa kıyafetinin içine mi sokacaksın?

Back