• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri *Tesettürlü arkadaslar ?*

alara_81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
6
0
86
Almanya
Arkadaslar,tesettür söz ve nisan kiyafeti modelleri ariyorum,,internette gercekten dogru düzgün tesettür modelleri yok malesef hepsi uzaydan gelme sanki,,o yüzden nisani sözü olan arkadaslar eger bi resimlerini foruma ekleyebilirse (yüz kisimlarini tabiki herkes göstermek zorunda degil) bi fikir olmasi acisindan gercekten cok memnun olucam,,özellikle begenilen,cevresindeki kisiler tarafindan begeni görmüs,özel dikim vs olabilir tesettürlü nisanlik söz kiyafeti olanlar bi resim gönderebilirse valla süper olur :) tesekkürler simdiden,,

tesettür adı altında sunulan kıyafetler gerçekten çook kötü ...ancak iyi bi terzi bulup diktirmek..

tesettür adı altında sunulan kıyafetler gerçekten çook kötü ...ancak iyi bi terzi bulup diktirmek..

iste bende bu yüzden söylüyorum,,sonucta tamam insanin kafasinda bisiler olusuyo ama hani bi elin nesi var iki elin sesi var misali,en azindan bu süreci yasayip mesela arastirip,,diktirip begenildi baya diyen arkadaslara soruyorum,,forumda bi bölüm var bununla ilgili ama cok az,,yani cogu yine internetten hazir ,,,ben söyle özel dikim nisan veya söz kiyafetlerini arkadaslarin paylasmalarini istiyorum,,,fikir olmasi adina,,,bilmiyorum ya yok gercekten,,herkes hazir almis yada insanlar bencilce davraniyorlar belkide ,,bana kalsin diye,,bilmiyorum zan yapmak istemiyorum ama ben özellikle özel diktirilmis ve begenilmis modelleri görmek isterim acikcasi,,,paylasim olursa sevinirim,,olmazsada napalim,,zorlayamayiz kimseyi :)

tesettürlüler için doğru düzgün abiye falan yok :43: çok aradım bulamadım:43:
nişanımda da kınamda da açık abiyenin üstüne bolero giyerek müslüman ettim elbiseyi :37:
şimdi kız kardeşim evlenecek düğününde giymeye elbise lazım. 400 tl den başlıyor. vicdansızlar dandik elbiseye o kadar para verilir mi :43:

canım ben fathde avsar gelinlik var..ben fuarda gordugum bı gelnligi srdum bana bı taslak hazrlamıslar kapatmıs her yernı ve harıka oldu ...ısını cok guzel bılıyor oradakı hanım...bıraz tuzlu fıyatı ama bı bak belki baska yere dıktırırsın sana uymazsa

bende bu dertten muzdaribim :25:
bizler için adamakıllı bi kıyafet yok.açıkçası açık kıyafetide bolero ya da başka bişeyle kapatmakta çok itici geliyor bana :25:
terziylede uğraşmak istemiyorum,napacağım bilmiyorum :26:

Back