Kızlar, bende nasip olursa önümüzdeki hafta sonu gelinlikçime gidiyorum. Şubat ayında gittiğimde, temmuz ayındaki düğün için şimdiden dikmeye başlamak erken olur demişti. iyi ki de öyle demiş, ben bu site sayesinde özellikle türbanlı gelinlikler hakkında çok şey öğrendiğimi düşünüyorum (eskiye nazaran tabi)
gelinlikçi olarak, bir kaç tane tanıdığımın gelinliğini yapan yeri düşünüyoruz. yani gelinlikçinin iyi olacağını düşünüyorum inş. Daha sonra nişanlımla da konuşarak fiyat konusunda sıkıntıya girmeden, kendimizi kasmadan olabilecek en kaliteli kumaştan olmasını istiyorum gelinliğimin. Sade olabilir hiç problem değil, ancak kaliteli olması benim açımdan önemli.
model olarak ise, kafamda bir şeyler belirlemeye çalıştım. en azından neyi istemediğimi biliyorum. benim tek korkum, gelinlikçinin kendi yapamayacağı gelinlikten dolayı benim aklımı karıştırması. çünkü ben işi ehline bırakmayı seviyorum ve fazla karışmıyorum. inş bu konuda şansım yaver gider.
son olarak, sizin ilk kez gelinlik provasına\görüşmesine giderken dikkat ettiğiniz konuları öğrenmek istiyorum. Bir çok konuda yeni şeyler öğrendiğim sizlerden yine bana yardımcı olmanızı bekliyorum.
şunu da eklemeliyim ki, olayın heyecanıyla değerinin çok çok üstünde bir gelinliğe karşı da dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.
selamlar, sevgiler