Gelinbaşı ve Gelin Tacı tesettürlü arkadaşlar gelinlik eşarbı için yardım lütfen

ikiye katlanıyor ve içindeki bone de beyaz olduğu için belli olmuyor. ayrıca satenden daha kolay şekil alıyor. ben şifon kullaandım gelin başımda.

ikiye katlanıyor ve içindeki bone de beyaz olduğu için belli olmuyor. ayrıca satenden daha kolay şekil alıyor. ben şifon kullaandım gelin başımda.

merhaba ben de şifon kumaş aldım gelin başı için ama denedim önü eşarp şeklinde bağlayınca düzgün durmuyor sizinki nasıl durmuştu???

Ben eşarp şeklinde değilde şal gibi bağlamıştım önünü. Çünkü alnımdan boncuklar sArkıyordu. Bozuk durmasın diye öyle yapmam gerekiyordu. Üstteki resim gibiydi yani önü

Son düzenleme:
Ben eşarp şeklinde değilde şal gibi bağlamıştım önünü. Çünkü alnımdan boncuklar sArkıyordu. Bozuk durmasın diye öyle yapmam gerekiyordu. Üstteki resim gibiydi yani önü

hmmm anladım şal şeklinde yapınca oluyor evet, ama eşarp olmuyor daha farklı bir kumaşa bakmam gerekiyo anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…