- Konu Sahibi bananebananebanane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu resimdeki eşarbın kumaşı sizce ne ve duvağı rahibe duvağı mı kat kat mı anlamadım da
ikiye katlanıyor ve içindeki bone de beyaz olduğu için belli olmuyor. ayrıca satenden daha kolay şekil alıyor. ben şifon kullaandım gelin başımda.
Ben eşarp şeklinde değilde şal gibi bağlamıştım önünü. Çünkü alnımdan boncuklar sArkıyordu. Bozuk durmasın diye öyle yapmam gerekiyordu. Üstteki resim gibiydi yani önü
hmmm anladım şal şeklinde yapınca oluyor evet, ama eşarp olmuyor daha farklı bir kumaşa bakmam gerekiyo anlaşılan
saten eşarp kullanabilirsin canım. gelinlikçide veriyorlar zaten. bide ipek bulabilirsen onu kullanabilirisin. ben daha mat ddurması için şifon kullandım..[/QUO
bugün kuaföre gittim saten önerdi şifon kayar dedi ama saten de çok parlak duruyo sanki canım
saten eşarp kullanabilirsin canım. gelinlikçide veriyorlar zaten. bide ipek bulabilirsen onu kullanabilirisin. ben daha mat ddurması için şifon kullandım..[/QUO
bugün kuaföre gittim saten önerdi şifon kayar dedi ama saten de çok parlak duruyo sanki canım
aynen katılıyorum sana saten çok parlak. https://www.facebook.com/aysenaz.turbantasarim bu arkadaş yapmıştı benim başımı. ona sorabilirsin hangisini kullanman gerektiğini. işinde uzman gerçekten.
kadınlar kulubune de üye ama nikini hatırlamıyorum.