tesettürlü abiye ariyoruummm :)

scarfaceislove

Bir "Ela" anası...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1.096
578
198
34
Arkadaslar kuzenimin dugunu icin tesetturlu abiye kiyafet ariyorum. Benim 5 abiyem var ama onlari giymek istemiyorum acikcasi. Satmak ve ya vermekistediginiz abiyelerinz var mi ? Istanbul ici olrsa daha cok sevinirim, denemeden almamis olurum.

noolur yardimci olunuz

Dipnot: kiskanc bir ese sahip oldugumdan oturu cart renkler giyemiyorum. Cok carti da kapaliliga yakismiyor gerci :/ 38 bedenim. Boyum 1.70.

Haydi biri bana cokk guzel bi kiyafet satsin ♥♥♥ :))

sen daha agır bişiler mi istiyosun
ayrıca takas olurrrrrrrrr

bunun altına leoparlı etek var elbise gibi oluyo giyince
üstü dantelli etek

Eklentiler

• $IMG_1378.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
sadelikten yanaym ben. O yuzden alttakini begendm :) ama evet daha agir bisi ariyorm. O elbisenin kumasi ne ?

pamuk saten gibi bişi canım ama gerçekten çok güzel duruyo bende aşırı abiyeleri kapalılara yaşıstırmıyorum arminenin yaz sezonu ürünü üstünde incileri var bende tam 38 beden 1.71 boyundayım

Son düzenleme:
pamuk saten gibi bişi canım ama gerçekten çok güzel duruyo bende aşırı abiyeleri kapalılara yaşıstırmıyorum arminenin yaz sezonu ürünü üstünde incileri var bende tam 38 beden 1.71 boyundayım

hosmus. Cok agir abiye de istemiyorm acikcasi. Suan telden giriyorm. Laptopumun sarji bitti ve sarj aleti esimn is yerinde. Yarn ben sana bendekilerin fotosunu atarim anlarsn ne demek istedigimi :) fiyati ne? Benm abiyelermi begenrsen takas da olr tabi. Bi de nerdensin ?

istanbuldayım canım benimde çok ihtiyacım var degişik elbiselere anlaşırız eger begendiysen

istanbuldayım canım benimde çok ihtiyacım var degişik elbiselere anlaşırız eger begendiysen
ben iki abiyemi gozden cikardim.

Biri cok.guzel. digeri de idare edrr :) topuklu.giyince kisa kalmiyo di mi elbise ?
Mesela face e bak. Orda cizgisel butik var. Tam benm tarzim olan seyler var cizgisel butikte ama cok pahali. Abiye d bi kere giyiliyo en fazla. O yuzden cok para dokmek istemiyorm

Önü ve kemeri tül. İstersen ağır bir hava vermesi için kemer kısmındaki çiçeklerin üstüne beyoğlu taşı dikebilirim. İlgilenirsen o şekilde ve daha düzgün fotolarını da eklerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…