Tesettüre uygun kıyafetler (takasa varım)

minnakkk

Büyümicktk itiraf EThadi!
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
1.928
112
$Fotoðraf0775.jpg $Fotoðraf0773.jpg $Fotoðraf0839.jpg
38-40 beden uyumlu
45 TL

$Fotoðraf0778.jpg $Fotoðraf0781.jpg
38-40 beden uyumlu (özel dikim)
35TL

$Fotoðraf0784.jpg
likralı saten gömlek 36-38 bedene uygun, 40'a da olur ama dar olur tam sarar. 38-40 beden iken gıyılebılıyor.
5 TL

$Fotoðraf0794.jpg $Fotoðraf0795.jpg $Fotoðraf0796.jpg SATILDI
cok tatlıdır 38-42 beden gıyebılır
5 TL

$Fotoðraf0829.jpg $Fotoðraf0830.jpg SATILDI
aker ipek şal, şal takamıyorum, cok begenerek aldım ama hiç yakıstıramıorum kendıme. bikaç kez taktım kıyafetıme uygun oldugu ıcın
10 TL

$Fotoðraf0832.jpg
tekbir ipek eşarp, evlenmeden once kullanabildim ama artık kullanamıyorum, eşim deli oluo kırmızı gıyınce :)
10 TL

$Fotoðraf0842.jpg SATILDI
armine elbise hediyeydi. lakin bedenı cok buyuk geldi, sonrada daralttırmadım kaldı öyle. üstte durusu guzel aslında, kloş etekli. 44 bedendir. kız kardesım gıydı tam oldu ona cok hos durdu ama kapalı olmadıgı ıcın gıymıyor.
7 TL

$Fotoðraf0838.jpg
ayakkabılar 39 numara, biri gelinlik ayakkabım, yuvarlak burun dolgu topuk olanıda netten aldım ama olmadı, değiştirmeye üşendim (twigy)
her bırı 10 TL

gelinliğimi de eklicem. cok ucuz bı fıyata veırırm, maksat birilerinin işi görülsün.

Son düzenleme:
1- bonavita takım(etegı ve bluzu krem rengi): 45 tl

2- gri özel dikim takım: 35 tl

3- saten gömlek: 5 tl

4- kurdela nakıslı ve incili kazak: 5 tl

5- aker ipek şal: 10 tl

6- tekbir kırmızı ipek esarp: 10 tl

7- armine elbise: 7 tl

8- ayakkabılar: 10'ar tl

Son düzenleme:
merhabalar

bunları almak istiyorum.. şal da iğne izi var mı acaba?

merhabalar

bunları almak istiyorum.. şal da iğne izi var mı acaba?

valla hıc farkında degılım ama cok az kullandım, suan kıyafetler yatagın altında hurcun ıcındeler, bakamıyorum yarın sabah bakıp haber verırım. evde tadilat var dıye gıremedım netede.

valla hıc farkında degılım ama cok az kullandım, suan kıyafetler yatagın altında hurcun ıcındeler, bakamıyorum yarın sabah bakıp haber verırım. evde tadilat var dıye gıremedım netede.

ok.. ciddi bir deforme yoksa lütfen bana ayırır mısınız..

:O daha yeni mi geldi, ne kadan yavas calışıolar yaa :)

neyse hayırlı olsun, güle güle kullan, utuleyıp koydum, insaAllah cok kırısmamıstır :)

Gayet iyiler, yakında bende bir tezgah açacağım gibi görünüyor.. ben de beklerim:)

X