- 2 Ağustos 2010
- 477
- 18
- 318
- Konu Sahibi kaanelif05
-
42 bedenim koyu renk tercihimdir
canım fatihte olcaya git mükemmel kabanlar var 46 bedene kadar mevcut hemde çok şıkk
canım bende kayra marka kap var, bir iki kez giydim..rengi koyu pudra...vizon gibi bir renk..
yazlık keten...düşünürsen çok çok uyguna verebilirim..
birde mevlana tipi pardüse de var, geçen yaz aldım sadece bir kez giydim...gri renkli oda...etek kısmını kestirirsen kap gibi giyebilirsin..
eğer alırsan tekbir marka hiç kullanılmamış eşarp da hediye ederim...
Çok teşekkür ederim ilgin için canm kap aldim bitane elfiriede arkadastan daha cok kabana ihtiyacim var su anda ama seninkileride merak ettim 42 bedenmi eger zahmet olmazsa fotoğraf yuklermisin bakayim renk konusunda biraz koyu tercih ediyorum bana uymazsa bile begenen olacaktır mutlaka
canım ben bunları satmaya bniyetli değildim aslında, yeniler zaten bir iki kez ancak giyildi..sen kap arıyorum deyince aklıma geldi bi söyleyeyim dedim..
kış gelince kanepenin altına kaldırdım..eğer niyetin varsa çıkarıp çekerim resmini..ama renkleri dediğim gibi koyu değil..
kayra kap vizon ve pudra tonları gibi tam rengin ismini bilemedim
pardüse gri, mevlana tipi, lacivert kemerli...
canım ben bunları satmaya bniyetli değildim aslında, yeniler zaten bir iki kez ancak giyildi..sen kap arıyorum deyince aklıma geldi bi söyleyeyim dedim..
kış gelince kanepenin altına kaldırdım..eğer niyetin varsa çıkarıp çekerim resmini..ama renkleri dediğim gibi koyu değil..
kayra kap vizon ve pudra tonları gibi tam rengin ismini bilemedim
pardüse gri, mevlana tipi, lacivert kemerli...
Canım sen bi koy fotoları belki başka beğenen olur :)
Teşekkür ederiz canm usenmedin koydun bizim icin güzeller ama ben biraz daha spor tip kullaniyorum begenen olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?