• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettüre uygun kaban ve kap arıyorum(uygun Fiyatlı)

Takım düşünürseniz 40 beden sayılı giyilmiş bir takım var bende koyu renk
ceketi uzun pantalon yelek ve ceketten oluşuyor tesettüre uygun
$IMAG0431.jpg$IMAG0430.jpg$IMAG0432.jpg$IMAG0433.jpg$IMAG0434.jpg

Hâlâ ariyorum ee beden büyük olunca kolay bulunmuyor geniş kalip 40 bedende olur 42 de kabann ariyorum kabann :3::3::3::3:

canım bende kayra marka kap var, bir iki kez giydim..rengi koyu pudra...vizon gibi bir renk..
yazlık keten...düşünürsen çok çok uyguna verebilirim..
birde mevlana tipi pardüse de var, geçen yaz aldım sadece bir kez giydim...gri renkli oda...etek kısmını kestirirsen kap gibi giyebilirsin..
eğer alırsan tekbir marka hiç kullanılmamış eşarp da hediye ederim...

Son düzenleme:
canım bende kayra marka kap var, bir iki kez giydim..rengi koyu pudra...vizon gibi bir renk..
yazlık keten...düşünürsen çok çok uyguna verebilirim..
birde mevlana tipi pardüse de var, geçen yaz aldım sadece bir kez giydim...gri renkli oda...etek kısmını kestirirsen kap gibi giyebilirsin..
eğer alırsan tekbir marka hiç kullanılmamış eşarp da hediye ederim...

Çok teşekkür ederim ilgin için canm kap aldim bitane elfiriede arkadastan daha cok kabana ihtiyacim var su anda ama seninkileride merak ettim 42 bedenmi eger zahmet olmazsa fotoğraf yuklermisin bakayim renk konusunda biraz koyu tercih ediyorum bana uymazsa bile begenen olacaktır mutlaka :16::16::16:

Çok teşekkür ederim ilgin için canm kap aldim bitane elfiriede arkadastan daha cok kabana ihtiyacim var su anda ama seninkileride merak ettim 42 bedenmi eger zahmet olmazsa fotoğraf yuklermisin bakayim renk konusunda biraz koyu tercih ediyorum bana uymazsa bile begenen olacaktır mutlaka :16::16::16:

canım ben bunları satmaya bniyetli değildim aslında, yeniler zaten bir iki kez ancak giyildi..sen kap arıyorum deyince aklıma geldi bi söyleyeyim dedim..
kış gelince kanepenin altına kaldırdım..eğer niyetin varsa çıkarıp çekerim resmini..ama renkleri dediğim gibi koyu değil..
kayra kap vizon ve pudra tonları gibi tam rengin ismini bilemedim :1:
pardüse gri, mevlana tipi, lacivert kemerli...

canım ben bunları satmaya bniyetli değildim aslında, yeniler zaten bir iki kez ancak giyildi..sen kap arıyorum deyince aklıma geldi bi söyleyeyim dedim..
kış gelince kanepenin altına kaldırdım..eğer niyetin varsa çıkarıp çekerim resmini..ama renkleri dediğim gibi koyu değil..

Simdilik 2 tane kap ım var giym konusunda buraz acemiyim daha çok olmadi kapanali ;) dolabimi tümden yenilemek zorunda kaldim ama giyemeyeceklerimi burda degerlendirdim cok iyi oldu.

Canım sen bi koy fotoları belki başka beğenen olur :)

canım gidip çıkarıp ütüledim valla çok da üşengecim ama söz verdim diye ekliyorum resimleri..
yalnız ben kapın markasını kayra diye hatırlıyordum, yanlış hatırlıyormuşum :17:
kap iklim markaymış... vizon rengi keten çok güzel bir malı var..
padesü de aynı kumaştan..keten...onun rengide gri..kemeri lacivert...mevlana modeli..çok şık...ama ben biraz kilo aldım göbeğim çıktı diye giyemiyorum.. zaten pardesüyü bir defa giydim..kapı iki defa giydim..sıfır ayarında ikiside hiçbir kusuru yok...
kapın üzerine bu başörtüyü almıştım, tekbir marka...çok komik bir fiyata vericem onuda..beğenirseniz fiyatı özelden konuşalım...

$TPhoto_00002.jpg$TPhoto_00003.jpg$TPhoto_00004.jpg$TPhoto_00005.jpg$TPhoto_00006.jpg$TPhoto_00001.jpg

Teşekkür ederiz canm usenmedin koydun bizim icin güzeller ama ben biraz daha spor tip kullaniyorum begenen olur inşallah :)

Teşekkür ederiz canm usenmedin koydun bizim icin güzeller ama ben biraz daha spor tip kullaniyorum begenen olur inşallah :)

satmak zaten aklıma hiç gelmedi..çünkü ikiside yeni daha sonbaharda aldım..giymeye fırsatım olmadı...
satılsa da satılmasa da hiç farketmez :34:
inşallah sende istediğin gibisini bulursun canım..

Mevsimlik lacivert kalın kanvas kumaş çok kaliteli bir kap var elimde. Ama beden içinde yazdığıyla uyumlu değil. Özelime mailini gönder istersen foto gönderirim, ölçü veririm.

Back