TESETTÜRE UYGUN eşarplar takımlar eklendi...etek.gömlek.kazak.hırka.ceket.ayakkabı.eşarp..vs...

çok teşekkür ederim cnm hayırlı satışlar
Canim diger arkadasa oyle bi sube yok demisler pim e gondrmis pazartesi duzelticek ins. Sanada oyle biyer yok derlerse bursa osmangazi etibank caddesinde cirishane veya ciftehavuzlar ptt. Olmadi adrese yollarsin olur mu sakin baska subeye yollama bebekle alamam cunku

Kirmizi krem yesil hirka topuklu ayakkabili kazak ve nike ayaķkabi takaslandi dogerleri duruyor

tm canım

dantel gömlek ve arkası dantelli yelek
Konularina baktim mint yesili mi ne kap var ya boyu nasil uzun olmali 160 boyum o olabilir . Tosba var ya gece lambasi ondan alicaktim o olabilir. Tam bedenimdesin 40 beden urunlerin

Konularina baktim mint yesili mi ne kap var ya boyu nasil uzun olmali 160 boyum o olabilir . Tosba var ya gece lambasi ondan alicaktim o olabilir. Tam bedenimdesin 40 beden urunlerin
tamam canım kaplumbağa olur ama mint yeşili olan gömlek ince o ama o pembe tunik siyah pantolon bide nike eşortman ve terlik satıldı gerisi boşta bide son eklediğim 5 parça arkadaşımın
çocuktan veya diğerinden başka istediğin bişey var mı bide benim boyum 1.73

Ince olsun canim yazin park bahce piknige giderken giyicem boyunu olcer misin bide ustunde ceker misin zahmet olmazsa. Kaplumbaga ve o olur . Siyah elbisende guzel sana elbise sormustum zaten daha once ama siyah elbisem var . Baska renkte sende yok. Kapanan konumada bak orda turkuaz ince kap var yazlik bide sari cicekli pantalon etegim var yazlik bi bak istersen

linkini atar mısın canım bjlamam ben şimdi

Telden giriyorum. Profilime gir hakkindaya basinca actigi konularda cikar

Telden giriyorum. Profilime gir hakkindaya basinca actigi konularda cikar
buldum canım ama onlar olmaz ya kapra leke varmış sanırım bide ben şık bişeyler istiyorum yok mu başka bişeyin canım tuniğimi verdiğime değmesi lazım baya baya iyi bişey çünkü. O

buldum canım ama onlar olmaz ya kapra leke varmış sanırım bide ben şık bişeyler istiyorum yok mu başka bişeyin canım tuniğimi verdiğime değmesi lazım baya baya iyi bişey çünkü. O
narcicegi ceket sifir cok sik oda boyun uzun etek olmaz ki ustlerden begenmen lazim :)

narcicegi ceket sifir cok sik oda boyun uzun etek olmaz ki ustlerden begenmen lazim :)
evet boylarımız aynı olsa elbise derdim ama yok etek zaten istemiyorum canım 2 çocukla rahat olmuyo benim başka istediğim bişey yok canım senin fiyat olarak denk gelcek seçceğin bişey varsa seçebilirsin yada ekliceğin tunik kap türü bişeyin varsa yoksada gene nasip değilmiş

Bugun kargolarimi aldim takas guzeldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…