TESETTÜRE UYGUN eşarplar takımlar eklendi...etek.gömlek.kazak.hırka.ceket.ayakkabı.eşarp..vs...

SAM_0635.JPG SAM_0634.JPG SAM_0633.JPG SAM_0631.JPG SAM_0630.JPG

Eklentiler

• SAM_0629.JPG
    SAM_0629.JPG
    224,9 KB · Görüntüleme: 135
SAM_0599.JPG SAM_0600.JPG SAM_0601.JPG SAM_0601.JPG SAM_0602.JPG SAM_0603.JPG SAM_0604.JPG SAM_0596.JPG SAM_0595.JPG

Eklentiler

• SAM_0604.JPG
    SAM_0604.JPG
    238,9 KB · Görüntüleme: 151
SAM_0598.JPG SAM_0597.JPG SAM_0605.JPG SAM_0607.JPG

Eklentiler

• SAM_0597.JPG
    SAM_0597.JPG
    208,3 KB · Görüntüleme: 119
Canım kahve çantayı beğendim takas için sayfalarıma bakabilirsin :KK66:
kız için bişeyler var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-icin-kiyafetler.637796/

canım hiç giyilmemişlerde bize uygun olanalrı satmışsın kızım şuan 11 aylık yaza 1bucuk yaşında olcak seninkiler 2-3 yaş var begendiklerimde 1bucuk2 yaş yazlık yada şuan için 1 yaş kışlık varsa bakayım canım 19-20 no ayakkabı olur kızım için şuan ihtiyacı yok ama yaza hazırlık oalbilir giyilmemiş yada temiz yıpranmamış ürünlerin varsa bakayım :) araba koltugu lazım bide bize sesli ışıklı oyuncakalr olabilir uyku arkadaşı projeksiyon olabilir şimdilik aklıma bunlar geldi :)

canım hiç giyilmemişlerde bize uygun olanalrı satmışsın kızım şuan 11 aylık yaza 1bucuk yaşında olcak seninkiler 2-3 yaş var begendiklerimde 1bucuk2 yaş yazlık yada şuan için 1 yaş kışlık varsa bakayım canım 19-20 no ayakkabı olur kızım için şuan ihtiyacı yok ama yaza hazırlık oalbilir giyilmemiş yada temiz yıpranmamış ürünlerin varsa bakayım :) araba koltugu lazım bide bize sesli ışıklı oyuncakalr olabilir uyku arkadaşı projeksiyon olabilir şimdilik aklıma bunlar geldi :)
ben bakayım sadece kıyafet bulabilirim aradıklarından kızım 1.5 yaşında benim de kullanıyoruz yani
sen diğer sayfamada bak istersen
watsap var mı ?

ben bakayım sadece kıyafet bulabilirim aradıklarından kızım 1.5 yaşında benim de kullanıyoruz yani
sen diğer sayfamada bak istersen
watsap var mı ?
watsapım var ama kızım dün telefonumu kırdı tamda bataryanın böle telefona giren metal yeri varya orasını kırmış şuan acılıyo kapanıyo malesef :(( eski telefonumu kullanıyorum :( ben bakayım konularına cnaım hangi kahverengiyi begendin kopyalar mısın buraya :) bebek bakım sırt cantan varmı oda lazım bize

Bunu beğendim canım fiyatı nedir ?
bir de bir sorunu var mı

Eki Görüntüle 1360964

yok canım hatta en yeni çantam 2 sene önce aldım hamile kaldım hamileyklen hiç canta kullanmadım omuz cantası el cantası kullandım zaten cocuk oluncada malum bebek cantası bavuluyla geziyoruz :)) bunu takaslamam için iyi bi çanta yada iyi bişeyle takaslamam lazımki benimde ihtiyaclarım görülsün vizon rengi yagmurlugumla kullanırım çünkü daha hiç kullanılmamış sayılır .

yok canım hatta en yeni çantam 2 sene önce aldım hamile kaldım hamileyklen hiç canta kullanmadım omuz cantası el cantası kullandım zaten cocuk oluncada malum bebek cantası bavuluyla geziyoruz :)) bunu takaslamam için iyi bi çanta yada iyi bişeyle takaslamam lazımki benimde ihtiyaclarım görülsün vizon rengi yagmurlugumla kullanırım çünkü daha hiç kullanılmamış sayılır .
ben de çantalarımı hep sattım çanta arıyorum yani
kıyafetlerin olduğu sayfama bakabilirsin olmazsa

kız için de olabileceklere bakar atarım sana

ben de çantalarımı hep sattım çanta arıyorum yani
kıyafetlerin olduğu sayfama bakabilirsin olmazsa

kız için de olabileceklere bakar atarım sana
canım bende bunu güzel bi çantayla takaslamalıyımki bende çantasız kalmım vizon yada o kahve tarzlarda canta lazım oluyo banada vizon rengi montum çünkü

ben de o renk yok canım o yüzden istedim zaten
anlıyorum cnaım sen diyosunya hepsini sattım benim çantam kalmadı diye bende öyle olmim :D bende geçen kışlıkları çıkartırken giymedigim kullanmadıgım herşeyi ayırdım fotoraflayıp vercektim 3e 5 e fotograf makinamız bozuldu hepsini köye yolladım yegenlerime yolladım bunlar kulllandıgım ürünlerim yani yerine yenilemek istiyorum değişiklik olsun diye o yüzden satış değil takas istedim değiştirelim değişiklik olsun herkez için diye konularına baktım hepsine ihtiyacım olan bişey bulamadım begendiklerimide vermişsin hep başka şeylerin çıkarsa gene takipteyim :)

Back