TESETTÜRE UYGUN eşarplar takımlar eklendi...etek.gömlek.kazak.hırka.ceket.ayakkabı.eşarp..vs...

haksever

ZEYNEP ❤️ AYŞE SARE ❤️ ÖMER ALİ"NİN ANNESİ
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
9.012
4.485
773
36
ARKADAŞLAR BANKA HESABIM YOK KREDİ KARTIM YOK :)

o yüzden satış değil takas yapmak istiyorum her ne kadar kıyafetlerimden memnun olsamda bir kere giyilince bida giyerken düşünüyo insan burda giymişmiydim diye :) o yüzden sizinkilerle benimkileri takaslayalım :)

eklicekelrimden başka eşarplarım çantalarım ve ayakkabılarımda var ama yoruldum cekerken küçültürken onalrıda başka zman eklicem

ARADIKLARIM

*bebek bakım çantası (sırt çantası şeklinde istiyorum)
*elbise etek gömlek gb kıyafetler olabilir (40 beden)
*ayakkabılar olursa (36-37 giyiyorum)
*manto olabilir pardesü
*kız cocuk 1-2 yaş yazlık olabilir 1 yaş kışlık 20 numara ve üstü ayakkabılar olabilir
*eğitici oyuncaklar olabilir
*şişme havuz kızıma mayo olabilir

işte böylee :)

Eklentiler

• SAM_0540.JPG
    289,6 KB · Görüntüleme: 267
  • SAM_0539.JPG
    262,8 KB · Görüntüleme: 257
cnm en son attigin krem kahve tunik mi nasil bir sey onun altindaki cicekli tunikle ust msjdaki hardal sarisi bir kazak var hepsi 40 beden mi bn 38 giyiyorum olur mu acaba. aradiklarindan bende olabilecek seyler var kiz ayakkabi manto esarp falan bn 38 bdn ama

tunik daire şeklide hırka o örme yani çok değişik sıcacık tutar benim ev cok sıcak oluyo giyemiyorum dışardada pardüsü giydigimden kullanamıyorum sarıda hırka o zaten 36-38e olur kolları yarasa şeklinde çok şık düğmelerine vurulup almıştım :) çiçekli tunikte xside waikiken aldım 50 tlye ama artık pantalon giymiyorum dışarda o yüzden kullanamıyorum bir iki kez anca giyilmiştir oda 38 beden ama senin konunda bişey bulamadım canım begenemedim yani aradıkalrımdan bişey varsa özellikle elbise ve bebek bakım sırt çantası önceliğim ilgin için teşekkür ederim

arkadaşlar kıyafetlerim geneli 38 beden 36-38-40 bedendeki kişlere olur ben 58kiloyum hepsi oluyo hala 36ykende oluyolardı nasıl bie bedenim varsa :)) dogumdan sonra malum ilo aynıya dönse bile bi göbek durumu kalıyo o yüzden 40da rahat ediyorum artık :)

cnm bnm urunlerimi koydugum kapsamli bir konum yok zaten bir iki bir sey koymustum ugrasmadim cok kiyafetim ayakkabim mantom vs. var henuz resimleyip satisa cikarmadim

cnm bnm urunlerimi koydugum kapsamli bir konum yok zaten bir iki bir sey koymustum ugrasmadim cok kiyafetim ayakkabim mantom vs. var henuz resimleyip satisa cikarmadim

o zaman yine görüşürüz canım resim ko"ydugunda "

o zaman yine görüşürüz canım resim ko"ydugunda "
lcw mor pembe 1-2 yas bikini ve 24 no pembe tertemiz kislik botumuz var istersen... ve 40 bedene uyacak file tarzinda uzun onden baglamali degisik bir hirka mi diyeyim şık bir seyim var ilk aklima gelenler sana uygun olacak.. mesela laci kadife 37 no. iki kez giydigim cok şık ayakkabilarim var ayy ne bileyim dolu ev ya elden cikarmak istedigim cok sey var amaannn

resim koyarsan bende bakabilirim canım takas yapmak istiyorum zaten

takas yapan bayanlar nerdeler :)

cnm bnde havuz var ayakkabıda var link atıyım cnm yarın havuzuda eklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-buyrun-bayanlar.778472/page-8#post-38621397

meraba canım havuzu koyunca haber et ne ayakkabı nede kıyafet bedenimiz uymuyo ve ben teseddürlüyüm makyaj malzemesi oje felan kullanmıyorum bişey bulamadım kendime konunda rabia 4 yüzügünü begendim iç çamaşırları siyah takım kaç beden giyilmemişse o olur bide sen ne begendim canım benim konumdan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…