bisürü koydum ya :)resim at bakalim sekerim nelerin var
cnm bnm urunlerimi koydugum kapsamli bir konum yok zaten bir iki bir sey koymustum ugrasmadim cok kiyafetim ayakkabim mantom vs. var henuz resimleyip satisa cikarmadimtunik daire şeklide hırka o örme yani çok değişik sıcacık tutar benim ev cok sıcak oluyo giyemiyorum dışardada pardüsü giydigimden kullanamıyorum sarıda hırka o zaten 36-38e olur kolları yarasa şeklinde çok şık düğmelerine vurulup almıştım :) çiçekli tunikte xside waikiken aldım 50 tlye ama artık pantalon giymiyorum dışarda o yüzden kullanamıyorum bir iki kez anca giyilmiştir oda 38 beden ama senin konunda bişey bulamadım canım begenemedim yani aradıkalrımdan bişey varsa özellikle elbise ve bebek bakım sırt çantası önceliğim ilgin için teşekkür ederim
cnm bnm urunlerimi koydugum kapsamli bir konum yok zaten bir iki bir sey koymustum ugrasmadim cok kiyafetim ayakkabim mantom vs. var henuz resimleyip satisa cikarmadim
lcw mor pembe 1-2 yas bikini ve 24 no pembe tertemiz kislik botumuz var istersen... ve 40 bedene uyacak file tarzinda uzun onden baglamali degisik bir hirka mi diyeyim şık bir seyim var ilk aklima gelenler sana uygun olacak.. mesela laci kadife 37 no. iki kez giydigim cok şık ayakkabilarim var ayy ne bileyim dolu ev ya elden cikarmak istedigim cok sey var amaannno zaman yine görüşürüz canım resim ko"ydugunda "
lcw mor pembe 1-2 yas bikini ve 24 no pembe tertemiz kislik botumuz var istersen... ve 40 bedene uyacak file tarzinda uzun onden baglamali degisik bir hirka mi diyeyim şık bir seyim var ilk aklima gelenler sana uygun olacak.. mesela laci kadife 37 no. iki kez giydigim cok şık ayakkabilarim var ayy ne bileyim dolu ev ya elden cikarmak istedigim cok sey var amaannn
cnm bnde havuz var ayakkabıda var link atıyım cnm yarın havuzuda eklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-buyrun-bayanlar.778472/page-8#post-38621397
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?