B bucat Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2012 3 0 286 Ankara 14 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bucat #1 Biraz önce gelen mail'de gördüm. Geçen gün para puan kazanma kampanyasıyla ilgili mail gelmişti. Şimdide üye olan herkese 25 tl para puan veriyorlarmış. Tesetture.com - Moda, Zarafet, Şıklık - Tesettür Giyim - Eşarp - Kap - Pardesü - Takım - Elbise - Tunik - Baş Örtüsü - Giyim Magazası - Tesettür Dünyası - Venn Giyim - Tesettür Kıyafetleri - Kadın Giyim - Online Satış - Tesettür Giyim - Tuğba Giyim -
Biraz önce gelen mail'de gördüm. Geçen gün para puan kazanma kampanyasıyla ilgili mail gelmişti. Şimdide üye olan herkese 25 tl para puan veriyorlarmış. Tesetture.com - Moda, Zarafet, Şıklık - Tesettür Giyim - Eşarp - Kap - Pardesü - Takım - Elbise - Tunik - Baş Örtüsü - Giyim Magazası - Tesettür Dünyası - Venn Giyim - Tesettür Kıyafetleri - Kadın Giyim - Online Satış - Tesettür Giyim - Tuğba Giyim -
Beautyguru Mucize bebeğimiz hoşgeldin, şükürler olsun Kayıtlı Üye 20 Haziran 2010 459 554 303 19 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bucat #2 karacabutik.com' da çok güzel kombinasyonlar sunuyorlar, ürünleri çok yeni ve farklı, ben kombinlerime oradan karar veriyorum, mutlaka bakın.
karacabutik.com' da çok güzel kombinasyonlar sunuyorlar, ürünleri çok yeni ve farklı, ben kombinlerime oradan karar veriyorum, mutlaka bakın.