Lekeler, Çiller Tesettürden dolayı oluşan renk farkları..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

prenses4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
87
1
42
Tesettürlü bir bayanım. Bone takıyorum. Ve bonenin altı beyaz (yani üst kısmı alnın bir parçası) yüzüm daha esmer. Yüzüm iki renk oldu kısaca. Bunu çözümünü bilen varmı?

Bide denizde yandım. Yüzüm bronz, o kısım beyaz kaldı (

canım benimde geçen sene tatile gittigimde öyle bir sıkıntım oldu ... evde başartı takmıyorum sinir oluyordum bayagı belli oluyordu yüzümün türban gelen yerlerinin beyaz olusu:) bende balkonda günesin altında kaldım geriden baglayarakkk:)) orasıda yandı dogal olarak bir parça düzeldi ..

Teşekürler kızlar. Keseyi denicem. Ama bana daha kesin bi cozüm lazım.
Çok fena kızlar ya.. Yanık gibi duruyo resmen (

Zaten zamanla yanan yerler acilir, cildin yine kendini esitler. Ama dedigim gibi, zamanla, kis aylarinda filan...

Ben senin yerinde olsam sanirim, butun yuzumu guneste yakip esitlemeye calisirdim. Balkonda, ya da mumkun olan baska biryerde basortumu geriden baglayip yuzumu guneste yakardim.
Yani, fazla gunes de zararli tabii yuz yakmak filan diyorum da, soylemeden gecemedim.

Canım öyle bir yer ki tam saçımın dibi.. Boneyi az geriye çeksen saçım görünecek.

Evet kışın daha normale dönüyo ama yazın çok feci ya.. Sınırımı bozdu iyice!

Canım öyle bir yer ki tam saçımın dibi.. Boneyi az geriye çeksen saçım görünecek.

Anladim.
Kimsenin goremeyecegi bir yerde ac sacinin dibini, gunes goster, olmaz mi? Balkonun varsa orda mesela?

bence yüzüne güneş kremi sür, orası da bronzlaşmasın fazla.
benim de mesela bacaklarım bembeyaz, kollarım yüzüm buğdaya döndü güneşten

yüzünün o bölgesine bronzlastiri krem sürebilirsin :) yalniz o kremler kumaslarin/ giysilerin renklerini degistiriyor esarp takmayacagin bir vakitte kullanmasi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…