Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, ÇillerTesettürden dolayı oluşan renk farkları..
Tesettürlü bir bayanım. Bone takıyorum. Ve bonenin altı beyaz (yani üst kısmı alnın bir parçası) yüzüm daha esmer. Yüzüm iki renk oldu kısaca. Bunu çözümünü bilen varmı?
Bide denizde yandım. Yüzüm bronz, o kısım beyaz kaldı (
Tesettürlü bir bayanım. Bone takıyorum. Ve bonenin altı beyaz (yani üst kısmı alnın bir parçası) yüzüm daha esmer. Yüzüm iki renk oldu kısaca. Bunu çözümünü bilen varmı?
Bide denizde yandım. Yüzüm bronz, o kısım beyaz kaldı (
canım benimde geçen sene tatile gittigimde öyle bir sıkıntım oldu ... evde başartı takmıyorum sinir oluyordum bayagı belli oluyordu yüzümün türban gelen yerlerinin beyaz olusu:) bende balkonda günesin altında kaldım geriden baglayarakkk:)) orasıda yandı dogal olarak bir parça düzeldi ..
Zaten zamanla yanan yerler acilir, cildin yine kendini esitler. Ama dedigim gibi, zamanla, kis aylarinda filan...
Ben senin yerinde olsam sanirim, butun yuzumu guneste yakip esitlemeye calisirdim. Balkonda, ya da mumkun olan baska biryerde basortumu geriden baglayip yuzumu guneste yakardim. Yani, fazla gunes de zararli tabii yuz yakmak filan diyorum da, soylemeden gecemedim.