Duruma göre ikisini de tercih ederim.
Benim için renk ve desen bana yakışması önemlidir. Marka ve fiyata pek takılmam.
Üzerim düz renkse eşarpta desen kullanırım. Üzerimde karmaşa varsa eşarp ve şalda düze yönelirim.
Maşaallah...sen alismissindir.ben alırken karisik mi sade mi diye tereddüt te kaliyrm
En güzeli şal ben şal kullanıyorum esarpta rahat edemiyorum :)Hımm guzellll
Hmm
Ben israfın haram olduğu düşüncesiyle çok para vermiyorum eşarp ve şala. İkisini de kullanıyorum ama eşarbı daha sık kullanıyorum. Eşarbın düz olmamasının yanı sıra șalın düz olmasından yanayımdır genelde :)Mrh arkadaşlar...benim ki dert değil fikir almak istedim sadece.ben yeni kapandım ve giyim konusunda sormak istiyorum.Eşarp sal seciminde nelere dikkat edersiniz.tecrübeli kişilerden yorum istiyorum.sal eşarp konusunda kararsız belirsiz kalıyorum...
Şimdiden teşekkürler...
Genellikle esarpta ipek olmasina ozel gosterilir. Ama ben hem esarp hem salda ipek olmasina onem veriyorum. Marka takintisi vs degil. Gercekten bozulmadan duruyor. Ucuz sallarin 1 saate kalmadan onu dusuyor bozuluyor hemen. Tabi ki herkes butcesine gore alir. Ama ipek sal ve esarp konusunda taviz veremiyorum ben. Bikac tane var ama yetiyor. Ipek olmayan sallari hesapladim da bugune dek onlara daha cok para dokmusum.Mrh arkadaşlar...benim ki dert değil fikir almak istedim sadece.ben yeni kapandım ve giyim konusunda sormak istiyorum.Eşarp sal seciminde nelere dikkat edersiniz.tecrübeli kişilerden yorum istiyorum.sal eşarp konusunda kararsız belirsiz kalıyorum...
Şimdiden teşekkürler...