- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi sehriistanbul
-
zor olur mu derken..yani sen kına günü gelinlik mi giyceksin bi de..ayy Allah razı olsun :) ya peki ben kına kıyafeti giycem gelinliği çıkarıp. başı açmak zor olur mu?
zor olur mu derken..yani sen kına günü gelinlik mi giyceksin bi de..
bi de taç ve duvak...?benim gelinliğim bayaa bi dantelli. kolunda ve sırtında inci düğmeler var. dantele boğmayım diye duvağımı ucunda 3 sıra inci işlemesi olan çok zarif bi duvak seçmiştim. sence değiştirtiyim mi? tacım da şöyleydi seçtiğimde
Eki Görüntüle 884557
tacın çoook güzelmiş cnm eminim çok güzel bi gelin olucaksın...yalnız sana bişi dicem..duvağının incileri ağır mı?neden sordum biliyo musun...görümcemin de duvağında boncuklar işlemeler falan vardı,çok reahatsız etti onu..ağırlık yaptı ve duvağını başörtüsüyle birlikte arkaya çekiyodu,düğün günü çok uğraştı anlican..
eveettt(( ya farklı şehirlerdeyiz. memleketimde kına olacak. ama evden gelinlikle çıkacağım ve düğün çekimi de burda olacağı için önce gelinlik giycem, kına yakılırken üstümü değişip bindallı giycem. böyle yapan çok kişi var ama hiçbiri kapalı değildi işte, kapalıyken nasıl olcak onu bilmiyorum
kınada da tesettürlü olucaksan zor olmaz gelin başının üstüne kırmızı duvak oldu bitti ama başın açık olucaksa işin zor belki bi kuaförle anlaşıp gelin başının içinden saçını topuz yaptırabilirsin..yada maşa yaparlar ama saç tutamlarını açmazlar sen başını açtıktan sonra tutamları açıp basit bi şekil verirsin..aklıma bi tek bunlar geliyo :)
Ikinci resime bayildim gercekkten. Topuzu biraz uzatmislar ama o kisim haric kalan kismi cok sade cok guzel.
Bana gelinlikcim gelinligime uygun olan kumastan bir parca kesmisti esarp olarak. Kumaslarla aram iyi olmadigi icin bilemicem ismini.
Tac kullanmak zorunda degilsiniz bence, bana gelinlikcim yine bir toka gibi birsey vermisti ama kendisi tuylu uzun tasli ipler asiliydi. Kuaforum topuzumun altina tokayi takip. uzun ipleri basimin ustune kondurmustu biraz geriden. Bilmem anlatabildimmi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?