Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende arayıştayım uygun fiyatlı ve çabuk kuruyan bir mayo arıyorum. Bulursam mutlaka atarım. Aynı şekilde denk gelirseniz güzel bir ürün bende beklerim.
Bende arayıştayım uygun fiyatlı ve çabuk kuruyan bir mayo arıyorum. Bulursam mutlaka atarım. Aynı şekilde denk gelirseniz güzel bir ürün bende beklerim.
LCW Waikiki den aldım ben gerçekten çok güzel çabuk kuruyor uzunluğu ideal dizden bir tık uzun alt pantolonu tayt gibi degil sütyeni çok güzel inceliği kuruması falan çok iyi normalden de ucuza almıştım baya
Tamamdır teşekkür ederim. Aslında ben marinanın ürünlerinden beğenerek bi tane aldım ama gelen ürüm çok inceydi. Beden hatların çok belirgindi. İade ettim.