Tesettür mayo tavsiyesi istiyorum

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.616
8.611
358
İstanbul
Evet arkadaşlar yüzmeyi zorlastirmayan,sudan çıkınca yapışmayan ve çabuk kuruyan rahat tesettür mayo tavsiyelerinizi yazarmisiniz ?

Canım ben 60 liraya samsundan pazardan almıştım o bile dedigin gibi genelde sorun yaşamazsın diye düşünüyorum

Canım yeni model ve markalar var. Haşema devri bitti artık, türbanlı arkadaşıma aldık alt tayt gibi üstü bol uzun, baş kısmı da arkaya doğru bağlamalı, çok rahat etmiş iki kere giydi.

en iyisinden haşema almıştım ama nerdeyse hiç kullanmadım
yosun gibi her yerime dolanmasından çooook sıkılmıştım
benimki bol, eşofman gibi olanlardandı
sudan çıkarken bile hop diye kuruyordu hiç yapışmıyodu
ama yüzerken eziyyyettt işte
ondan beri sadece kadın plajlarında rahat rahat mayomla yüzüyorum :/
haşema pişmanlıktır bence ya
şimdi yeni çıkan taytlılar da bana pek doğru gelmiyor
çok zayıfsan iyi durabilir belki bilmiyorum ama
benim gibi fazla kilon varsa tayt ı-ıh :/

ben yüzmeyi düsünmüyorum kücük bebeklerim var 2 yasinda ve 11 aylik onlarla suda durmak amacli hasema istitorm onlari suda oynatirim yani sahilde durmak olmuyor bide zayif degilim balik etliyim balina olanlardan ehe bu linkteki sizce nasil rahatsiz olurmuyum

canım bunlar naylon oluyolar neticede
bebeklerle uğraşmak yorar, bi de bu naylon iyice terletir
sıcağın altında mahvolursun benden demesi
karar senin tabii
ben azıcık güneşin altında durdummu fenalık geliyordu bunlarla

Bende o esohman gibi olanlardan kullanıyorum çok uzun zamandır. Hiç sorun yasamadim gayet rahat yuzdum ama siz rahat edemediniz demekki

Siz nerden aldınız ki ben pazardan bile aldim naylon değil fenalıkta gelmiyor o zaten denizde ve güneşte giymek için üretilmiş bi şey

Sanmıyorum rahatsız olacağını modelini begendiysen zaten hepsinin kumaşı aynı. Bu sene bende yüzemem bebisimle oynarim inşallah :) bebislerle daha keyifli her şey

iyide naylon olmayan hasema olurmu olsada bütün hatlarimizi belli eder ki zaten o mayo olmaz yani kapali insaniz her türlu bunalicaz burda amac suda hem islak hemde vucudumu belli etmeden kalirim diye düsünüyorum

Sanmıyorum rahatsız olacağını modelini begendiysen zaten hepsinin kumaşı aynı. Bu sene bende yüzemem bebisimle oynarim inşallah :) bebislerle daha keyifli her şey

aynen zaten mayo kumasini iyi bilirim benim icin önemli olan sudan ciktiktan sonra hemen kurumasi ıslak kalmaya tahammülüm yoktur ins bebislerle güzel vakit gecirirz

Altı tayt gibi, üstü uzun yelekli olan modeller daha rahat sanırım,ben de almak istiyorum .benimki eşofman gibi olanlardan, sudan çıkarken bir miktar yapışıyor düzeltmek zorunda kalıyorum ama çabuk kuruduğu için biraz kıyıda oturuyorum sorun olmuyor. Yine de diğerleri daha güzel duruyor

Arkadaşlar şahane bir mayo sitesi var. Sektördekilerden çok çok farklı ben kullandım herkese de tavsiye ediyorum. ....dan bakın bence bayılacaksınız :)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba aradığınız tarzda çok hoş tasarım tesettür mayo satan bir site var. ....umarım bulabilirsiniz istediğiniz gibi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar öyle yapışmayan çabuk kuruyan bir mayo yok hemen kurumasını beklemek biraz anlamsız olmaz mı? küçücük mayolar dahi yapışıp hemen kurumazken vücudu tamamen kapatan bir mayonun hemen kurumasını ve yapışmamasını beklemek biraz tuhaf oluyor. Sadece kaliteli bulup almak önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…