- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
- 78
- Konu Sahibi selametle66
-
Bu cok güzel resmi siten varmı canm almak istiyorumKızlar tesettür kıyafetleri tasarlayıp dikiyorum çok ucuz fiyata çevreme de satıyorum sosyal medyadan da. Diktigim ürünleri insalllah burada ekliyorum her diktikkce
Hem kpss hazırlanıyorum hemde bu şekilde mesleğimi yapıyorum. Oldum olası mağazadan kıyafet bna hep çok pahalı gelirdi alamadığım çok zaman olurdu
Bende sizler de faydalanin uygun fiyata istedim.
Çok şükür çevremde diktiklerimi alanlar hazır sanıyor inanmayan çok oldu bu hazır diye
Kişiye özel yapmiyorum genellikle 36-44 beden uyumlu standart beden yapıyorum. Kumaşlarımi dikmeden önce hepsini mutlaka yıkıyorum
Ben çok şükür müşterilere kendime diktigimden dhaa çok önemsiyorum kul hakkı var çünkú. Diktigim ürünleri üzerine bunu kim giyecek ise üzerine bol bol DUA ediyorum o kişi için
Bu da beni çok mutlu ediyor
Örnek ürünüm mesela petek kumaş çok rahat bir yeri var takımın fiyatı 50 TL
Bilgi almak isteyen özelden yazabilir
Hangisi güzel canımBu cok güzel resmi siten varmı canm almak istiyorum
El emekleri canımKonuyu el yemeklerine açmışsın canım haberin olsun.
Aa görmemişim sorry ev yemekleri ve el yemekleri...El emekleri canım
Doğru yer açtığım
Estağfurullah KuzumAa görmemişim sorry ev yemekleri ve el yemekleri...
Hmm öncelikle hayırlı olsun canım Rabb'im daim eylesin aminAy bende takipteyim yeni kapandım cok zor durumdayım diyebilirim 1 ay oldu ama birsey bulup alamiyorum hala 3 parca kiyafetim var
Cok teşekür ederim canım.Elinize emeğinize sağlık acaba kargo ücretleri nasıl oluyo sizmş karşı tarafmı ödüyo
Karşı taraf ödüyor canımElinize emeğinize sağlık acaba kargo ücretleri nasıl oluyo sizmş karşı tarafmı ödüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?