• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür günlük giyim

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaşlar pantolon giymeyen tesettürlüler günlük nasıl giyiniyorsunız şu an pantolon giyenlere hem rahat hem şık şeyler var, bazılarını görüyorum markete dahi giderken güzel giyiniyorlar, bende aşırı rahat kıyafete alışkınım dolabın da hiç giyilmeyen kıyafetler var ir yere gitmediğim için günlük hiç rahat edemem ama işte bazıları giyiyor yada bende özgü en eksikliği olduğu için bundan sonra günlük bile güzel giyinmek istiyorum. Bazıları da var günlük hiç dikkat etmiyor ne gelse giyiyor, acaba özgüveni düşük olanlar mı bu kadar kıyafete dikkat ediyor? Sizler nasılsınız günlük olarak nasıl giyinirsiniz dikkat edermisiniz? Karışık oldu biraz :)

Cok rahat elbiseler, ya da salopet giyebilirsiniz. Özgüven dusuklugu oldugunu düşünmüyorum. Herkesin ilgi alani farkli, bazı insanlar giyime önem verirler

özgüven düşüklüğüyle ne ilgisi var. herkes kendi nasıl rahat hissediyosa onu giyer. yazlık tiril tiril pantolanlar var ben onları seviyorum sıcakta çok rahat oluyo. çok bol olanlar değilde hafif dar kesim ve üstüne yarasa kollu tunik favorim

Canim genelde elbise tercih ediyorum

Ama şimdilerde düz hafif dar siyah etek uzerine tunik cok hoşuma gitmeye başladı
Eğer zayıfsan tunik etekte güzel oluyo :)

Bak eteğim böyle
2 tane var birisi düz
Birisi ucu fırfırlı :) cok hoş duruyo her tunik oluyo hemen hemen :)
Bnde pantolon giymiyorum hep tunikler cok hoşuma gitmistir
Böyle giymeye basladm bnde :)
Screenshot_20180609-013949.webp

Back
X