Tesettur gelinlik komple fransiz dantel uzun kuyruklu

fffffx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
69
0
86
Ankara
Evimdeki fazlaliklari elimden cikarmaya calisiyorum, cok yer kapliyor eger makul bir fiyatta anlasirsak satmayi dusunuyorum,sakla sakla nereye kadar, arkasi bagcikli, tahminim 38-40-42 bedenlere uyar,icinde tarlatan yok tullerle kabariklik verilmis,biz 2500 e diktirmistik, fiyat konusunu almak isteyenlerle gorusuruz,

Eklentiler

• $DSC_0010.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 231
Bayıldım çok güzelmiş

umarım kısa zamanda satabilirsin, tesettürlü olsaydım hiç düşünmezdim.çünkü hayatımda gördüğüm en güzel tesettürlü gelinlik altı çok hoş sade ve muhteşem görünüyor

canım çok şıkmış tesettürlü gelinliklerin içinde en asil olanlardan kesinlikle ..
inşallah en kısa sürede satarsın =)

canım gerçekten çok güzel bir gelinlik nerede diktirdin acaba? benim düğüne 2 sene var da o zamana seninki kalmaz kaparlar

merhabagelinliğine bayıldım bayıldımm ya ben nasıl dikitiricem nası olacak diye hevesle çırpınıyorum sen muhteşem bişeye sahip olmuşsun elinden çıkarmaya çalışıyorsun ama çok güzel ya acemiyim kusura bakma bu modelin ismi nedir ? ne diyerek aradın canım ya bende dikitiricem ama korkuyorum nasıl olacak diye gelinliğini iznin olursa gelinlikçiye göstericem modeli duruşu tam aradığım gibi bende tesettürlüyüm duvağıda çok güzel ya ne diyim Allah ağzının tadını bozmasın.dikitrmek kaç gün sürdü nerde dikitirdin canım tülü danteli aşırı güzel bana anlatırmısın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…