Bende Bursada oturuyorum kayınvalidemler İstanbulda oturuyor o yüzden nisanlığımı istanbulda diktirmistim.Tesettürlü oldugum icin bende model bulamadım ve diktirmek zorunda kaldım.Fakat keske hersey istedigim gibi olsaydi :) Buyuk umutlarla tam olarak aradigim modeli buldum ama nedense aynısını yapamadılar.Gerek tas islemeleri olsun gerek kumasi olsun hicbisey yolunda gitmedi.Ben cok istedigim icin oyle oldu yada bilemiyorum.Ama arada mesafeler olunca cok daha kotu oluyor bunu anladim.Sonuc olarak tam olarak istedigim gibi olmayan ama yinede giyilmiycek kadar kotu olmayan bir nisanlik giydim :) Ama asla unutmam o yasadiklarimi.Simli tul kullanmayın diye ustune basa basa soylememe ragmen 1 ay sonra provada bastan asagi simli bir tuvalet gordugumde basimdan asagi kaynar sular dokulmustu resmen :) Allah gelinligimde de ayni durumlari yasatmasin o yuzden Bursada diktirmeye karar verdim.Sana da tavsiyem iyi arastir ama sehirdisina cikma :)
kızlarr taa 2012 ağustos ayında düğünüm var ve gelinliğimi 2 kez gıyeceğim insalalh.izmirde yaşıyorum gelnlik almak kolay ama ben tesettürlüyüm.diktirmekten korkuyorumm içime isnmez dıye azır gelinlikdede sansım cok düşük ne yapayım karar veremedım.sizce şimdiden alamk doğrumu.suda var gelinlik fıyatarı bu zamanda uygun oluyomş ta.of ya bana fikir verirsenizz sevinirim :))))
bende bakıyorum iki haftadır bakalım ne zaman begenecegım
size birşey daha sormak istiyorum resim eklicem gelin başı cok güsel olmuş ama içine nasıl bi yazma bağladığını anlayamadım?Eki Görüntüle 324511 yardımcı olursanız...
bence gelinlikçi bu bayana şifon bir kumaş vermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?