yakınmış yaaa,severek mi yoksa görücü usulu mü ???
yok canım sevgilimdi 6 senelik :)
kavuşuyoruz sonunda :) sen evlimisin?
gelinliğiniz sade ama tesettürlü gelinlerde eşarp şekli ve duvak, gelinliğe haraket katan gelinliğin havasını değiştirebilen bir unsur, o yüzden eşarbınız gelinliğe bambaşka bi hava katabilir, bende tesettürlüuüm, benim kafamdaki modellerden biride eteği çan, belindeki drapeleri seninki gibi yukarıdan değilde kemer şeklinde olanlardan... Tabi bunlar kafamdakiler:) daha gidip beğenmek denemek, diktirmek var... Bir ömür mutluluklarr
evet 5 yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var
darısı senin başına canım
evet gerçekten öle bende gelinliğin sade ama türbanın şık ve gösterişli olmasından yanayım..kuaförüm de türbanımı biraz gösterişli yapacak sanırım,provada görcez artık :)
kilon falan nasıl bilmiyorum ama drapeyi dediğin gibi yaptırınca kilolu gösterebiliyo aklında bulunsun :)
teşekkür ederim bu arada
ayy inanamadım bnenm gelinliğin aynısı bende açık modelini diktirmiştim bunun
ben o dantel kısmını daha çok yaptırdım ama ve üzerinde düz beyaz kısımdaki dantelleride
kendi gelinliğimden yani beğenmemem mümkün
drapeyi ben belimde kemer gibi düşünüyorum aslında denemeden bilemiyorum işte, kilomdan ziyade ben biraz ufak tefeğim:) 1,55 boyumla nasıl gelin olucam bilmiyorum
benimde boyum çok uzun sayılmaz 1,60 boyum.kabarık model tercih etme bence.benim gelinliğimin kabarıklığı kadar falan olabilir.bende kısa gözükürüm diye kabarık tercih etmedim.gerçi sonra da keşke kabarık olsaydı dedim ama neyse :)
benimde şu prenses model gelinliklerde çok hevesim var, tüllü etekleri olan modellerde çok kabarık değil ama yakışırsa o tarz yakışmazsa da çan model etek gelinliklerden diktirmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?