Tesettür gelin başı

cekirdek_

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
112
3
318
İstanbul
tesettürlü arkadaşlar gelinliklerinde hangi tur kumaştan türbanı tercıh ettkalıp ıler veya edecekler, gelınlıgım dantel, ve saten başörtü cok parlak olacak, şifonda kulakları falan bellı edıyor yanı iç gösterıyor kotu bır goruntuye neden oluyor, bir de sıfona sekıl vermesı de zor. :2:
saten basortulerın onunu de kuaforler pek guzl yapamıyorlar gercı kocaman acılıyor basortunun ön kısmı,yarın gelınlıgımı teslım alacagım bu yuzden fıkırlerı beklıyorum. sizler ne tur eşarp tercıh ettınız memnun kalmadıgınız yönler

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı uğurlu olsun
gelinliğim fransız danteldi
ben tek renk krem başörtü almıştım saten
saten başörtü kullandın mı bilmiyorum ama başörtünün önünü yapmaya elin alışmıştır
ben önünü kendim yaptım içine de herhangi bir film falan koymadılar
üstüne danteli ve duvağı model vererek dikmişlerdi
kayma gibi birşeyin ihtimali bile olamaz
baş yapımı bittikten sonra sprey bi şey sıkıyorlar
önünü bırak iğneler bile sabitleniyor başörtüye
çok memnun kaldım
tek sıkıntı başı açarken saçların da dikilmiş olması ve yolunması

şuna bi bak istersen
http://www.klasbilgi.com/wp-content/uploads/2013/06/tesettürlü_gelin_basi13.jpg

Son düzenleme:
teşekkür ederım, bende sade bır sekılde rahıbe duvagı dusunuyorum, buradakı esarp saten mı, cok parlamamış önü de hoş durmus, parlamasından dolayı saten degılde tül düşünüyorum ben de.

Ben gündelik yaşam da ipekten başka birşey kullanmam başımı yapacak olan bayana söyledim o zaman ipek al dedi.... gelinliğim üstü dantel altı tüldü.... 3 ay önce evlendim bende.... saten kesinlikle alma pişer kafan zaten terleyeceksin velhasıl gittim her zaman ki başörtücüme aker pieere cardin kullanıyorum hep onlarda da vardı gelinlik rengi ama onu almadım üzerine iğneler falan gelecek mahvolur diye armanda diye bi markanın başörtüsünü aldım 50 tlye çok da güzel oldu kafamda süper durdu hiç inmedi hiç bunaltmadı beni

gelin başı yaparken kuaforler bir tane bone mi kullanıyorlar, bende sadece gelınlıkcının verdıgı esarp ve saten bone var bunlar yeterlı mı, bır de bone kaymıyor mı gece sonuna kadar , kaymaması ıcın ne yaptırmamız gerekıyor, tecrubelı arkadaslar yazarsa memnun kalırım

gelin başını henüz tecrübe etmedim ama nişan başı ve daha önceki yaptırdıklarıma dayanarak şunu söyleyebilirimki sökerken canın çıkıyor kayması çok zor kuaförünede bağlı tabiki ama kuaförler bizim gibi kurdela bağlamıyolar baya sıkı sıkı düğüm atıyolar boneye eşarbada yığınla iğne takıyolar bide dikim olayıda varya sıkı sıkıda dikiyorlar hatta o gün daha sıkı yapıyorlarmış kalıcı yapıyolar sanki bidaha çıkmayacak o eşarpla bone o derece gece kocacığın uğraşsın dursun maksat kıza vakit kazandırmak erkeğe eziyet olsun
bi tane bone tabiki yeterli.. eşarp ve bonenin yanında aksesuar olarakta şık bişeyler bulmalısın mutlaka her kuaförde olmuyor güzel şeyler çoğu gelin bu durumu yaşıyor... eşarbının yetmemesi ihtimaline karşın gelinlikçinden yedekte iste ne olur ne olmaz belki istediğin model fazla toplar belki eşarbını bilemessin.. bnden bu kadar inşallah yardımcı olabilmişimdir :) eşarpta uzman oldum artık yaptırta yaptırta inşallah rabbim gelin başımı yaptırtmayıda nasip eder... :)

teşekkür ederım, aksesuar olarak hafif bir turban taşı goturecegım, benım esarbım saten , aslında parlamasını hıc ıstemıyordum ama gelınlıkcım aceleye getırıp ısrarla baska kumas vermedı ve bana saten esarbın tersını kullanırsın parlamaz dedı ama buda bana sacma geldı yanı ters oldugu bellı oluyor cunku. bır de esarbın önunne sekıl verırken kuaforler once asetat takıp sonra sprey sıkıp oylece bekletıyorlar bıldıgım kadaryıyla bu da ön kısmın daha kare ve bonenın daha cok gorunmesıne sebebıyet verıyor bende bunu hıc sevmıyorum , baska bıldıgınız yontemler var mı sizlerin denediği ?

benimde eşarbım satendi önünü kendim yaptım sonra sprey sıktı
ve ben eşarp yapma özürlüyüm şal bağladığım için ama ilk seferde oldu hemde o kadar güzel oldu ki
dikti zaten kuaförüm bonem satendi içi kumaş dışı saten olanlardan başka boneye gerek kalmadı ama senin böyle değilse yanında yedek bone götür kayabiliyor yoksa düğün bitti fotoğraf çekimi bitti yemek yedik kv gittik en son eve gittik hala muntazam birşekilde duruyordu:)

kumaşından anlamam ama bugün kuaföre gittim türban modellerine baktım hepsi çok güzeldi çok hoşuma gittiler

Benimde düğünüme nasipse 6 ay var ve samsunda olduğumdan burda ki çevreyi biliyorum :/ istanbulda anadolu yakasında bildiğiniz kuaför türbanı ve makyajı güzel yapan biryer biliyorsanız yazın lütfen ya güzel olmazsa diye çok endişeleniyorum bana yardımcı olursanız sevinirim benim beğendiklerimin bir kaçı :

ipek eşarp kullanmanı tavsiye ederim mesela benim beğendiğim gelinliğin saten ayrıntısı olmadığı için saten eşarbın sırıtacağını düşündüm ve mat ipek eşarplar beğeniyorum hem yapışmıyor hemde çok terletip bunaltmıyor, düğünde normalden çok daha sıkı olacağı için satenin fazla terletip yakma ihtimali var :)

Eşarbım düz üzerine de bu şekilde aksesuarlı duvak düşünüyorum..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…