Gelinbaşı ve Gelin Tacı tesettür gelin başı

bu kadr fotograf içinden ayrım çok zor hepsi çok güzel kızlarda güzel 1. olan biraz daha güzel geldi bna sanki

olmadı uzak sorun olsa bile hazır başlık yaptırırsın,esarbı bağladıktan sonra hazırca takarsın dikmeleri gerekir sadece :)..aksesuar işletebilirsin ,kendi gelinliğin güpürü yine aynı sekilde aksesuar gibi işletirsin ..ben bir çok gelinlerime öle yaptım çok da kolay hiç sorun yaşamadım :) özellikle kına günü hem bindallı hemde abiye giyenler için

onada güvenemem ki yaa. ben çok kararsız bir gelinim. sizin yaptığınız gelin başları çok güzel ama bize uzak keçiören. aynı gün fotoğraf çekimi de var.
ancak nişanlımla kuför gezip bulamazsam o ikna olur keçiörene gelmeye

Gelinin merdiven başında durduğu 4. fotoğraf enfes
Bir yerde görmüştüm daha önce,insanın kapanası geliyor bunları gördükçe.

Gelinin merdiven başında durduğu 4. fotoğraf enfes
Bir yerde görmüştüm daha önce,insanın kapanası geliyor bunları gördükçe.

o gelin zaten ayrı bişey. kraliyet ailesinden sanki:) ama çok güzel gelinliği, makyajı süper yanii çok zevkli biriymiş

balgattaki taç kuaföre sakın gitmeyin. kesinlikle tavsiye etmiyorum. tesettür kuaför denilince tavsiye edenler oluyor fakat eylülde düğünüm oldu randevu için geç kalmıştım bikaç yeri aramıştım sonra taç kuaföre gittim ve düğün günümde sinir oldum neyseki duvağım felan hazırdı gelinlikçim yapmıştı da onların sadece tutturması sözkonusu oldu. bana başka gelin yok dediler ve bi başka gelin daha vardı tabiki biz geç kaldık fotoğraf çekimine. hatta benimle gelenlerin saçlarını da basit yaptılar ve onlar düğüne daha da gecikti. düğüne giriş yapmak için onları bekledim. ve çılgın gibi de para alıyolar böyle bi hizmete.

konuyu açan gelin sonunda bana geldi :) ona özel bi başlık işledim çok ta harika oldu gerçekten çok begendi gelinimi herkes :) inşallah girerse eklesin fotografını :)

konuyu açan gelin sonunda bana geldi :) ona özel bi başlık işledim çok ta harika oldu gerçekten çok begendi gelinimi herkes :) inşallah girerse eklesin fotografını :)

evet çok güzel oldu. sağ ol ayşenaz. vaktim olunca paylaşırım inşallah resmimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…