Tesettur abiye 38 beden

xwyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
186
21
Mrb bayanlar 38 40 beden tesettur abiye ariyrm.uygun fiyatli zarif bir abiye olursa sevnrm.

sadece bir kaç saat giyildi temiz sıfır sayılır kuru temizleme yapıldı.520 ye aldım 300 e satıyorum.

Arkada omuz kısmında minik bir delik var ,aldığımdada vardı fark etmemişim.Galiba birinin sigarası değmiş.fakat sökülme yapacak şekilde değil inş.şifondan olduğu için.
Eşarpla rahatlıkla kamufle edilebiliyor inş.

Elbise etek ve üstü şifondandır.içinde kendinden astarlıdır.resmin detaylarını açttığım konudan görebilirsiniz inş.ve eğer beğenmediyseniz başka abiyelerde vardı.fakat onlar ferace modeli abiye.isterseniz diğerleri için:

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...uzerinde-ve-marka-canta-gumus-yuzhuk.1027795/

Bu arada illa almanızda şart değil satıcı olduğum kadar alıcıyımda inş.bu sebeble ikinci el alma psikolojisini tahmin edebiliyorum inş.Bu sebeble almanız şart değil yakından sadece görmek içinde yolunuz düşerse uğrayabiliriniz inş.antalyadaysanız.dilerseniz internettende aklınıza takılan detayları resim çekebilirim inş.Her ürünüm için geçerldir

Son düzenleme:
40beden saks mavisi tesettur abiyem satiliktir.ust kismi pullu alt kismi ucus ucustur.temmuz ayinda kardesimin nikahinda giydim.yeni sezon urundur.fiyati 100 tl.watsaptan resim atabilirim.

fotoğrafta çok güzel çıkmamış normalde daha güzel isterseniz yanlartının ayrı tülü de var.

Eklentiler

• 20170807_175015_HDR.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 107
Bunlar var bendede

Eklentiler

• C6A75F4F-26B2-4EF0-8DA8-86DF0C059A44.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 5FB170BC-7161-41E0-A130-AD4A00804BFA.jpeg
    35,2 KB · Görüntüleme: 43
Merhabalar, sözümde Iki saat giydim, pinar şems marka , 580 aldim, dusunurseniz uygun fitata birakirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…