11 yıllık evliyim 9 yasinda bir kızım var bir iki yıl istemedik çocuk sonra korunmayı bıraktığım ilk ay gebe kaldım kızım oldu beş yaşına kadar yine korunduk tekrar korunmayı bıraktığım ilk ay ikinci bebeğime hamile kaldım ancak 10 haftalık kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım işte herşey o kürtajdan sonra tepe taklak oldu
kürtajdan üç gün sonra şiddetli ağrı ve ateşle acile gittim enfeksiyon geçirdigim söylendi akabinde kadın doğuma gittim enfeksiyonun rahme veya tüplere zarar verebilir denildi. İki ay sonra ilk adet oldu ve her ay adet kanamalarım gittikçe azaldı bir yıl korunmasız ilişkiye rağmen çocuk olmadı özel bir hastaneye gittim hsg çekildi iki tüpümde yumurtalık kısmına yakın yerden tıkanmış dedi doktor sonra iki yıl daha denedik olmadı ben artık yorulmuştum sürekli ovulasyon takip etmekten vücudumu takip etmekten her adet gecikmesinde umutlanmaktan
iki ay önce tekrar başladık tedaviye tekrar hsg çekildim bu sefer iki tüpümde açıktı doktor bı proplem olmadığını söyledi bu ay ovulasyon takip ettim ancak şimdi adet olmuşum
ilk hsg çeken doktorum tıkanıklık yumurtaliklara yakın yerde deforme olduysa yumurtayi yakalayamaz demisti . Sanırım benim iki tüpümde işlevsiz halde tüp Bebek düşünüyorum artık .. ne olcak böyle bilmiyorum