Teşekkürler Tattomix Dövme...

EbRuLi

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.416
25
39
Bilenler bilirler ben dövme yaptırmayı çok ister en az isteğim kadarda korkuyordum. Ancak bu süreçte ortaya ne çıkar, ya kötü olursa diye korkularım vardı.

Geçtiğimiz ay Tattomix Şişli Dövme Salonunda dövme korkumu yendim. Sağ olsunlar çok ilgilendiler. Bakımlar, ziyaretler derken misss gibi bir dövme çıktı ortaya. Kolumda bir tanrıça taşıyorum artık:) İlk defa dün otobüste bir üni. öğrencisi "nerede yaptırdınız çok hoş olmuş" diye sordu.

bu kadar güzel bir çalışma yaptığı için Tattomix Tolga ve Mali abiye, korkularımı yenmeme yardımcı olduğu için Dilşad'a kadınlar kulubu huzurunda tekrar teşekkür etmek isterim.

ilk fırsatta eşimi de götüreceğim, çok kıskandı

Dövmeme ve Tattomix e nazar değmesin :)))

yeterince para bulsam vücudumu boşluk kalmaksızın kaplattıracağım. Okadar seviyorum dövmeyi hehhe ama nasip olmuyor :)))

bence Tattomix e gideblirsin gerçekten ucuz yapıyorlar. bir de şimdi bi kampanyaları vr galiba söylüyordu geçen giden arkadaşlar

bence Tattomix e gideblirsin gerçekten ucuz yapıyorlar. bir de şimdi bi kampanyaları vr galiba söylüyordu geçen giden arkadaşlar

istanbul bu konuda çok avantajlı, kampanyalı taksitli bile yapan yerler duydum. Kesin Tattoomix de öyle kampanyalar yaplıyordur. Ben Ankara'da yaşıyorum burdaki dövmecilerin büyük bir çoğunu biliyorum. Kampanya yapmıyorlar, peşin para alıyorlar ve her biri birbirinden pahalı fiyat biçiyor.

Evet güzel yapıyorlar, emek harcıyorlar, fiyatı sonunda kadar hakediyor olabilirler ama insan maaşını da trink bir yere hele ki ev geçindirirken böyle bir hobiye-estetiğe veremiyor. O yüzden önceden biriktirmek gerek. Aylık belli bir miktar kenara koymak gerek. Fakat işte yine de bir engel çıkıyor.
Yine de istemekten kendimi alamıyorum

ben çok uyguna yaptırdım, saolsunlar benim arkadaslarıma da yaptılar indirim. Hep fiyatından cok hijenik oolmasına baktım ben. Çok çok hassas bir konu, estetik kaygım yüzünden sonucları kötü olsun istemem. Saolsun Tattomix Tolga'yı canından bezdirsem de tek tek tane tane anlatıp ilgilendi benimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…