- Konu Sahibi mmmerrrvvve
-
düğün hazırlıklarımın çoğunu kk ile birlikte yaptım diyebilirm zaten snrada üye oldum bidaha kopamadık brbrimzden :)))
Daha iki aydir uyeyim ve bana da cok sey katti kk :) dertlerimi paylastim tabsiyeler aldim hele evlenirken ev dekorasyonu davetiye gelinlik dugun icin farkli seyler filan hep bunlara bakacagim bana fikir olacak )
BENIM evliliğe dahha çok varama sohbet bile ediyorum bu forumda. Herşey cok guzel çok kaliteli bi site. ban yemek falan süper seviye korunuyor
Benim saçlarım çok yağlıydı her gün saçımı yıkamak zorunda kalırdım vallahi forumda bir şampuan tavsiyesi aldım artık 3-4 günde bir yıkıyorum saçımı
Bir de kilo alma formülü öğrendim sevgilimde uygulamaya çalışıyorum ''Eti cici bebe yemek''
Daha başka şeyler de var da bir anda hatırlamıyorum hepsinii
Benim saçlarım çok yağlıydı her gün saçımı yıkamak zorunda kalırdım vallahi forumda bir şampuan tavsiyesi aldım artık 3-4 günde bir yıkıyorum saçımı
Bir de kilo alma formülü öğrendim sevgilimde uygulamaya çalışıyorum ''Eti cici bebe yemek''
Daha başka şeyler de var da bir anda hatırlamıyorum hepsinii
Aaa ciddi misin vaov artik ben de yicem sevgilime de yedircem supermis sütle mi yiyosun canım
Ya mesela dışarda birine sorsan sadece over guzl yanını soyler ama burda kötü noktaları da ogrenebiliyoruz ve herkes çok samimi di mi
Süt, cici bebe ve bal karışımı ile mama yapıyoruzHer gece yatmadan önce yapıp yese aşkım üşenmese kilo alır ama üşeniyor :) Ama sonra öğrendim ki cici bebe harbiden kilo aldırıyormuş.
aynen tatlım burdaki samimiyete güvenip çok şey paylaştım
Vay be cok iyiymiş ben cici bebeyi çayla yerim başka turlu icim almaz midem bulanir
Aman ye de nasıl yersen ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?