Tesekkürler kadınlar kulubu ve üyelerı

mmmerrrvvve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
939
4
0
İzmir
:kkk:
:kkk:
Buraya kayıt olduğumdan beri o kadar cok şey ogrendim tecrübe ettim ki adeta bayanligimin farkına vardım diyebilirim. Hem dertlerimi paylaştım hem fiziki problemlerimi. Herkes fikir vermeye çalıştı bende dusuncelerimi belirtmeye çalıştım duymadığım bilmediğim otlar ilaçlar sifalar öğrendim. Günlük hayatta burdan ogrndiklerimi cevremdekilere söyledim. Ve teşekkürü bi borç bildim. Benim gibi bu sayfadan buyuk fayda görenler ve gordukleri öğrendikleri faydaları paylaşmak isteyenler buyursun kızlar:kkk::16::3:

Daha iki aydir uyeyim ve bana da cok sey katti kk :) dertlerimi paylastim tabsiyeler aldim hele evlenirken ev dekorasyonu davetiye gelinlik dugun icin farkli seyler filan hep bunlara bakacagim bana fikir olacak )

Daha iki aydir uyeyim ve bana da cok sey katti kk :) dertlerimi paylastim tabsiyeler aldim hele evlenirken ev dekorasyonu davetiye gelinlik dugun icin farkli seyler filan hep bunlara bakacagim bana fikir olacak )

BENIM evliliğe dahha çok var:40:ama sohbet bile ediyorum bu forumda. Herşey cok guzel çok kaliteli bi site. ban yemek falan süper seviye korunuyor

bu topiği açman çok iyi olmuş mervecim kesinlikle iyi ki kk var gerçekten çok şey kattı bana önceden ne yapmam gerektiği konusunda kendi kendime düşünüp karar alamazken burada aldığım fikirlerle daha iyi şeyler yaptım teşekkürler kk:kkk:

BENIM evliliğe dahha çok var:40:ama sohbet bile ediyorum bu forumda. Herşey cok guzel çok kaliteli bi site. ban yemek falan süper seviye korunuyor

Benim saçlarım çok yağlıydı her gün saçımı yıkamak zorunda kalırdım vallahi forumda bir şampuan tavsiyesi aldım artık 3-4 günde bir yıkıyorum saçımı :46::46::46::46:

Bir de kilo alma formülü öğrendim sevgilimde uygulamaya çalışıyorum ''Eti cici bebe yemek'' :46::46:

Daha başka şeyler de var da bir anda hatırlamıyorum hepsinii

Ya mesela dışarda birine sorsan sadece over guzl yanını soyler ama burda kötü noktaları da ogrenebiliyoruz ve herkes çok samimi di mi

Benim saçlarım çok yağlıydı her gün saçımı yıkamak zorunda kalırdım vallahi forumda bir şampuan tavsiyesi aldım artık 3-4 günde bir yıkıyorum saçımı :46::46::46::46:

Bir de kilo alma formülü öğrendim sevgilimde uygulamaya çalışıyorum ''Eti cici bebe yemek'' :46::46:

Aaa ciddi misin vaov artik ben de yicem sevgilime de yedircem supermis sütle mi yiyosun canım

Aaa ciddi misin vaov artik ben de yicem sevgilime de yedircem supermis sütle mi yiyosun canım

Süt, cici bebe ve bal karışımı ile mama yapıyoruz :27: Her gece yatmadan önce yapıp yese aşkım üşenmese kilo alır ama üşeniyor :) Ama sonra öğrendim ki cici bebe harbiden kilo aldırıyormuş.

oo neler öğrenmedimki:1:
ergenlik sivilcelerime izlerine çare buldum
çatlaklara selülitlere istenmeyen tüylere
yemek tariflerine.herşey ya nerdeyse aklıma gelmeyenlerde vardır.teşekkürler kk
:kkk::16:

Back