Teşekkürler Görümce !

Bunlar tam beni anlatıyor be canım

Buda benden gelsin :)

- Ben 3 aylık evliyken ve 1 aylık hamileyken eşimin eski kız arkadaşına beni kötüledin ya teşekkürler görümce !
- İlk ayrı eve çıktığımda sırf evim ufak ve müstakil diye utandigindan nisanlini bilerek bize getirmedin ya teşekkürler görümce !
- Sen sürekli 7/ 24 gezip benim hamile olduğumu bile bile köpeğini bana biraktiğin için ve kakasini çişini bana temizlettigin için teşekkürler görümce !
- Bana senin köpeğin yüzünden alerji olan kızım için ne biçim kadınsın ne biçim annesin bir çocuğa bakamadın dediğin için teşekkürler görümce !
- Köpeğin için siteden atildigimizda ceyreklerimi alıpta evi taşıdığın için teşekkürler görümce !
- Annem kendi halinde temizliğe giden gariban bir kadın olmasına rağmen 25 yaşında hala gelişmemiş aklında anneme fingirdek dedin ya teşekkürler görümce !
- Benim annem sırf ekmek parası için temizliğe gidiyor diye o eli opulecek kadına çingene gibi dedin ya teşekkürler görümce !
- Hamileyken duştan çıktığımda daha üstümde bornozum varken leş gibi kokuyorsun dediğin için teşekkürler görümce !
- Ve şuanda evlenip hamile kalmana rağmen gelişmeyen aklınla bana sarılıp 2 dakika çay koymaya gittiğimde arkamdan buda gerizekalı dediğin için teşekkürler görümce..

- Veeeeee sen kafana sakın takma, ben senin 4 defa nişanlandığını ve eşine bu ilk dediğini ve evlenip hamile kalmana rağmen hamile kalana kadar eski sevgilinlede görüştüğünü şuan esin olan kişiyle nisanliyken bir asker çocuğa çıplak resimlerini gönderdiğini biliyorum senin ne kadar haberin olmasada, ona göre gorumceeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
keşke yaşanmasalardı..
ama yazış şekline çok güldüm ve sevişndim...
sen iyi ol eşin iti olsun...kıskananlar çatlasın..oh olsun :

yuhanna dedim yani....ALLAH ım neler var yahu..
hale binlerce kez şükür

Allahından bulsun edepsiz.Görüşüyor musunuz?

ya kızlar bende bir görümceyim , ama
kardeşimden çok gelini ararım önce onun hatrını sorarım..
kardeşimle atışsalar gelini savunurum haklıysa sonuna kadar destek olurum...
annem dert yansa anne o genç zmanla oturacak herşey der dinginleştiririm annemi..

yemege çagırsa begenmesem bile hani tadı olmasa bile
çokk güzle olmuş eline saglıkd erim
evine giderken ararım öyle gideirm , anneme gidip ona ugramasan alınır..

bi çay yapayım filan dese ugraştırmam ay ugraşma xx derimm

yani bunalr uzar gider bunlarda ne olaki böyleeeeee bunlar insnamı kii

Allahından bulsun edepsiz.Görüşüyor musunuz?

Eee mecburen evet canım bırde konuşma tarzını gorsen ölürsün emınımkı aynı esra ceyda kardeşler gıbı konuşuyor vıykk vıykkk ses gelıyor ondan sreuklı bazen dedıgını bıle anlamıyorum

Ve evlendı sımdı caprazımda evlerı kayınvalıdem karşımda ve annemle aynı sıtedeyım cembere dustum cembere ahh annemde olmasa napardım bılmıyorumm.

çok degişik bir görümcem var hayatımda tanımadım öyle bırısı en basitlerinden anlatıymmmm

kızım ilk dşini çıkartrken ateslendı hemşire iğne vurdu kızımda normal olarak agladı tabı hemşireye bagırarak demesınmı bende hemşireyim ne biçim elin var senın nıye aglatıyorsun falan dedi sorun bu degil sorun hemşire olmaması
görümcem calışmıyo açıktan lıse okuyor daha 25 yasında ve bende hemşireyim dedi inanabılıyomsn
Sonra annem 2. evlılığını yaptı bıze dedı gıcık kapıyorum o adamdan falan dedı uvey babam ıcın sonra bıyerde karşılaştık uvey babamla ona sarıldı öptü sende şeker gıbısın ya nasıl özlemişim seni dedi
Ve ıstanbuldan ananaesı geldı birgun bayadır goruşmuyorlarmış kadına demesınmı anaaaaneciğiiim bende ıvana sertle calısıyorum ıste hakan sureklı arıyor sende mtlaka katılmalısın 1. sen olursun dedı bende ayy ben hıc gelemem o stresleree dedım hahahahahaha iyiki öyle dedim dedi
İvana sertı sen tv de zor gorursun uyuz seyyy
nasıl brısı anlamadım ya
Gerçek ismi mesela ümmügülsüm yenı tanıstgı herkze benm adım gülsuu dıyor bız gulsum derız ama eşine bıle gulsu dye tanıştrmş kendnı basta sonrdn ısler cddye bnınce acıklma yapmıştr sanırm
haaaa bır gunde benm kendı ellermle dıktıgım elbısem var budaa cok begendı elbıseyı ev tasıdık falan derkn benm elbıse kayıp bı baktım gıymış gelmiş sanada yakışmış dedım saol cnm okadr para verdım yakışcak tabı dedı o benm degılmıkı dedım hayr cnm sennkı şuralardydı gördm ben bnu satın aldım fln dedı afedersnz beyaz bı elbıse arksna bıgn ufack adet lekem ckmştı ve gecmedi yıkadmda okadar yanı kafamı cevrdm baktım lekem bıle orda duruyor ya oha dedım nasıl bır kızdır bu :S
ALLAHIM affetsin ben bu gorumce yuzunden çok kinci birisi oldum malesef bır kasık suda bogazım öldüresm gelıyor neymiş efendimmm hamıle suan 5 aylık oldu bana dıyor bebegı daha 2 aylıkken benm sesım cok guzel ya sarkı soyluyorum oda tekme atıyor çok tatlı ya dedi
2 aylıkk bebek nereye tekme atıyor allahını sevdiğim ya ne guldum içimden

bildiğin psikolojik sorunlu

allah aşkına sizde bozsanıza onu toplu yerlerde öyle yalan yanlış atıp tuttuğunda yoo öyle değil böyle desenize

afedersiniz ama manyaklık derecesinde sizin görümceniz
çok komik bende tedaviye ihtiyacı var

bildiğin psikolojik sorunlu

allah aşkına sizde bozsanıza onu toplu yerlerde öyle yalan yanlış atıp tuttuğunda yoo öyle değil böyle desenize

Seri katıl gıbı gozumun ıcıne bakıyor ozamanlardada canım ya
bırde ben ıcıme kapatmışım kendımı susuyorum karşısında öyle :44:
bırkeresınde bana sırf pıknıge elbıse fln gymeden gtmeye kalktım dıye brton laf saydı ınsan ıcıne çıkartamazmış benı o halde herkez tanıyormş onu rezıl olurmuş köyden ınmışım ben sehıre fln en sonunda sınır krizi gecrdm ıste saldrdım ona ama eşim tuttu dovemedım agznı brnunu kracaktım vallahı o drceye gelmıştım dedım ıt beslemekle anne olunmuyor benm rhat gynmem lazm çocuk bakıyorum ben tamammı fln dedım oda sen dha cocuksun ya dısardn olgun gorunuyrsn dedı bende ne haltlr yedgnı bıldıgm ıcın senın gbı olmaktnsa cocuk kalmyı terch ederım ha bu arada o cocuk dedgn ınsann cocgu var dedm snra snır krizi gecrdm işte kırdm doktum ortalgı bagrdm cagırdm agladım agzma gelen kfru soyledm o an kendmı kybettm tatlımm sakıın ol cnmm dmye basladı hayvlyn kpek ısrmz derler ztn hep hihih snra baktılar ben zrar vercm ona evmzı ayırdılar haha

hulyagülşah ne çektin beee şu görümceni bi bana yolla alah aşkına bu nasıl bir tip neyle besleniyor bu neyin kafasını yaşıyor bu insanı şizofren yaparkız sizin yanınızda yalan olduğunu bile bile nasıl okadar rahat konuşuyo hiç yüzüne vurduğun bişi oldumu

Vallahi ne bileyim canım ben hayatta öyle birşey diyemezdim mesela kazayla dedim diyelim insan içine çıkamazdım vallahi nasıl bir rahatlıkdir bu anlamış değilim

kocan ne diyo bunun be dengesizliğne bi döveydin için rahatlardı ya ben bile daraldım burdan

Çocukluktan bu yana birbirlerinden nefret ediyorlar canimmm eşimin yanında bana birşey dediği zaman eşim onu hayata kusturuyor resmen
Birde ben yapamıyorum ama o bana toplum içinde birşey dediğinde eşim onu o ordan kalkana kadar rezil ediyor
Her ortamdada eşim onun 15 yaşına kadar sürekli bitlendigini anlatıyor mesela oda sürat aşıyor laf sayıyor hahahaha

benim görümcemde aynısı bıktım daha şimdiden onun yüzünden sürekli kavga ediyoruz sözlümle Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…