Teşekkürler Görümce !

Maalesef bunlar sadece bir kısmı... :26:

Kız valla ne güzel yazmışsın. Ben yazsam neler neler çıkar. Hakaretler, iğnelemeler.... Ben kocama bile diyorum, aldım seni artık onlara birdaha vermem diye Hasetlerinden çatlasınlar. Böyle görümceler kendi kardeşlerini kaybediyor haberleri yok. Oh olsun bunun gibilere.

bal hatun görümcenin davranışları tabi hoş değil çok sivri dilli ve hiç sakınmayan biri
ama arkadaşın yazdıkları da çok doğru babanızın bu kadar şeyi üstlenmesi karşı tarafta bu hissi uyandırmış olabilir.

yoruma katılıyorum.

Ben ailemin tek çocuğuyum ve babam herşeyi benim için planlamış. Ancak buna rağmen nişanlım bunu kabul etmedi masrafları yarı yarıya biz ödeyelim o zaman dedi benim payıma düşeni de babam karşılıyor. Çünkü benim birikmişim yok.

ben de görümceyim, aynı zamanda gelinim. insanlar kendilerini karşıdakinin yerine koymayı bir becerebilseler hiçbir sorun kalmayacak ya, olmayınca olmuyor işte..

Ayy yolardım böyle görümceyi yaa Allah sabır versinn:44: ama evlendikten sonra da böyle susma içine ata ata içinde kalır sonra

Gerçekten öyle mi diyor annen ? Şuan öksüz bi çocuk gibi burkuldu içim. benim de görümcemle ufak da olsa problemlerim olur.ama hiç birini anneme anlatamadım.çünkü nişanlılık sürecimde ve evlendikten 20 gün sonra bana ne dedi biliyor musun 'kendin istedin de evlendin ne olursa ona katlanırsın '

oouuu ,, kıyamam,, şimdi öyle der ama, sonra anlatırsın annene,, arkadaşına anlatırsın, burası var KK,
hem ufakmış problemlerin ne güzel, benim problemlerim çok büyüktü, hatta boşanalım diye uğraşıyorlar hep,, walla,,
hatta şimdi hamileyim, saklıyorum onlardan, söylemeyeceğimde, hatta şimdi benimle eşimi kavgalı sanıyorlar,, öyle oldu mu daha iyi :)

Bende görüncemle irtibatı tamamen kestim duyduk duymadık demeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende evlendim,,, görümcelerim küüüssstüüü,, benlen,,,, çok çirkef insanlar
benim kardeşimde nişanlandı, nişanlısını çok sevdim ama kız sevmedi beni, ayrıldılar,,,
benim kızkardeşimde ablam da yok çok isterdim gelinle görümce ile kardeş gibi olsaydım,,
neyse şimdi kardeşim umarım nişanlanır evlenir de beni sever , müstakbel gelin adayımız

Son düzenleme:
görümce görümce görmeyim seni ömrümce şimdi böyleyse evlenınce daha neler cıkar zor işin sessiz durma savun kendını hattını aşmış

seninle aynı durumdayım suan gittim düğünü öne aldırdım patlamiyim diye yine patlak verdi düğüne 2 hafta var ortada yoklar yani yapacaklarsa yapıyorlar benimde babam yaptı herseyi tek kzııyım ağlayarak kapıma dönmemen için mutlu olman için der hep.
boşver biz biliyoruz ne nedir ne değildir...
Allah yardımcın olsun <3

Söyleme milletin nazarı değmesin.3 aylık olmadan bebek yerini yapmaz derler.ilerisi için şüpheliyim.çünkü annemle konuşmuyorum 2 haftadır nerdeyse.bundan sonra da konuşsam da eskisi gibi olacağımı sanmıyorum

aman söylemem, ilkinde söyledim de ne oldu stresten düştü bebeğim, belki sebeb olmadılar ama, yani o dönemde hamile olduğumu bile bile düşük tehlikemin olduğunu bile bile olmadık şeyler yaptılar,,,
şimdiki hamileliğimi söylemeyeceğim eşim zaten demez ilk üç ay, eşim sonra ne zaman derse desin,,, bende tlf açıp hamileyim demem yani,,,,
hmmm,,, annen özlemiş seni,,, bende ik evlediğimde annemle kavga ettim,,, hemide nasıl,,,, küstük birbirimize,,,,
eskisi gibi olur tatlım,,, şu dünya da anneler gibisi yok,,,
biraz zaman tanı,,,

Ne kadar biriktirmişsin içinde,ne kadar takmışsın görümceni.Cahilse karşındaki,yapılarınız uymuyorsa restini çekersin olur biter.

bu görümce sonradan bela işallah başınıza...
evlenmeden önce birbirini yerler, evlendikten sonra canciğer olurlar oğullarıyla...
dikkat et...
fazlada güvenme eşinin arkanda olmasına...

Amin canım amin...

Anammmmmmmmmmmmmm bu ne... Allah sabır versin sana ha bi de ohhhhhh ya aldı ya balhatun kardeşini oh olsun sana görümcek

böyle bir ruh hastasını ömür boyu çekmeyi göze aldığın için seni ayakta alkışlıyorum. allah yardımcın olsun evlenince bunların biteceğinide sanma ömür boyu seninle bu manyak.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…