Teşekkürler Görümce !

Evet haklısın arkadaşım hepsi bir değil elbet. Benim kayınvalidem gibisi yoktur bence melek gibi kızının tam aksi yani. O bile çok kızıyor kızına ama yapacak birşey yok Allaha havale ediyorum.

O zaman cok da takma bence görümcem iste de geç inanki olan sana olur uzuldugunle kalırsın sonra pisman olursun hic kaleye alma bir muddet sonra sikilir belliki canini yakmak istiyir kiskaniyor seni

Bence bu hatun ve diğer kardeşi tarafından aranmadığın için hiç üzülme, bu ne ya evlerden ırak...

canım önemli kısmı şurası
nişanlın koruyor mu seni arkadanda mı
eğer arkandaysa rahat ol.. hiç takma
güzel güzel evlen
ve bu yazdığın listeyi de bence yazıcıdan çıkar birgün lazım olur
evlenince de direk mesafe.. yapılacak bişey yok..

insanlar ne zevk alıyorlar bu şekilde başkalarınn hayatını zevk etmekten hele de bu kardeşinin eşiyse..
yani görümce diye yol büyüklüğünü ezici bir büyüklük olarak kullanan dar beyinli insanlardan da anca bu çıkar.

Sazın da var mı çalıp söyleyen aşık atışmaları gibi olmuş
Bu görümceyle merhaba-merhaba şeklinde kal, aramasın daha iyi bence

Bu yazdıklarını kağıda dök, düğün günü herkes evine dağılırken tutuştur eline, yanaklarından da öp =)))
Ömür boyu çıkmaz içinden =)))
Pes ya ne insanlar var, sende de nasıl bir sabır varmış güzel kardeşim

Gelin ata binmiş ya nasip demiş... Sen yine de görümcene karşı savaş kazanmış gibi davranma. Allah tan hayırlısını dile. Evlendikten ve sonra ne kadar önemli bir ünvansa GELİNLERİ olduktan sonra herşey çok farklı olacak. Kocanda değişecek, sende...

Allah sabır versin görümcen fena bir insanmış. Tepsine laf edilince bulamadım, çünkü ben bunu beğendim teşekkürler deseydin keşke, bu arada henüz nişanlısın bal hatun, henüz savaşı kazanmış değilsin, ki bunu da bir savaş olarak görme, nişanlın seni haksız bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam? Ablasını kıskandığını söylemişti. Umarım ailesine karşı seni yalnız bırakmaz yoksa hep bir savaş içinde olacaksın ailesine karşı.

çok güzel yazmışsın ama yaşadıklarını okuyunca pes dedim ne cnm bu yainş evliliğinize de karışmaz inş eşin o benim ablam diyip seni susturmaz allah korusun yuva bozar bu görümce...

:)
Ne güzel yazmışsın öyle. Ağzına sağlık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım Allaha şükür nişanlım hiç öyle birşey demedi. Hatta o günde ablasına kızmış... Neyse elbette bu bir savaş değil. Ben onun tüm yaptıklarına rağmen ona hep barış eli uzattım ama kıymet bilmedi. Herkes seviyesiyle yaşasın dedim ve uzak duruyorum mesafe koydum.

Kardesini aldim da aldim aldim da aldim. Bu ne ya. Koca alinmaz. Iki insan evlenir. Sanirim gorumce hakli, bi yangindan mal kacirma hissi bende de olustu

Allaha şükür evde kalmış değilim ki yangından mal kaçırayım. O kardeşime şunu alacaktık da bunu alacaktık dediği için içimden geçenleri yazdım. Sen başkalarını almadan ben aldım gibisinden... Sanırım sizde benzer bir görümcesiniz

Yok bizim gelinler cok tatlilar Allah razi olsun onlardan

sen bundan şarkı yapsana
valla süper olur ankara havası gibi
düğünde hem çaldır :))
hem oyna
bende görümceyim bu arada
gelinimde aynı zamanda
kim haklıysa O

Son düzenleme:

İyi de size evde kalmış hissi veren olmamış ki.Görümcenizden ziyade çok daha önemli bir sorununuz var,o da her şeyi babanızın yapması.Adam kız mı veriyor oğlan mı alıyor belli değil.

Nişanlına da bu kadar güvenme,bu kadar pasiflik iyi değil.

Son düzenleme:

Kural: umursamaz ol uzak ol tepkisiz ol mesafeli ol.
herşeyi gör bil ama çaktırma çakal ol.
açığını ara öaktırmadan bul herşeyini bil elin güçlü olsun.
insanı hürrem yapıyorlar ya....

Görümcem yok ama bende gorumceyim valla gelinimizin ağzına baktık neyi nasıl isterse öyle yapalım diye kendiside söyler allah bozmasin canimli cicimliyiz çok üzüldüm haline allah sabır versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…