- 4 Kasım 2009
- 3
- 1
- Konu Sahibi esrakulluk
merhaba arkadaşlar, bazı türk arkadaşlarımın fransadan kalkıp istanbula ameliyat olmaya gittiklerinde neden burada ameliyat olmadıklarını merak etmiştim. Kendi ülkem de olsa insan türkiyeden uzakta olunca aklına bazı sorular gelmiyor değil. Bu sorularımın aslında gerksiz olduğunu 1 ay önce istanbulda göğüs estetiği olunca anladım. Gerçekten türkiyedeki doktorları herzaman kutlamak gerekiyor. 1 ay önce estetik cerrah Dr. zekeriya Kul' a göğüs büyütme ameliyatı oldum. Kendisini kuzenimin burun ameliyatını yaptığından tanıyorum. Burada gittiğim birkaç cerrah meme başından silikonu yerleştireceğini söylemişti.Ben iz konusunda çok hassas olduğum için ertelemiştim ameliyatı. Dr. Zekeriya kul ile konuştum ve koltuk altından silikonu yerleştirdiğini söyledi. Bu benim için gerçekten büyük bir şanstı.Ameliyatı 1 ay önce oldum ama gerçekten şu an hem göğüslerim tam istediğim gibi oldu, ama esas önemlisi göğüsümde hiç bir iz kalmamış oldu. siteniz aracılığıyla Doktoruma kocaman öpücükler yolluyorum, iyi ki varsın..turkbayragi