Teşekkürler Dr. Bülent KÖSE

dejavuuuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
4
0
37
Binlerce teşekkür etsem azdır göz doktoruma. Yıllardır göz doktorlarına gittim hepsi gözlük verdi ve bunalıma girmiştim. Daha sonra internette gezerken Göz Doktoru Bülent KÖSE hocamızı buldum.Gözlüklerimden kurtulmak istediğimi söyledim.Gerekli tetkikleri yaptıktan sonra aynı gün ameliyata aldı. Ameliyatı hep gözümde büyütmüştüm.Yeni bir teknoloji gelmiş adı Smile Lazer bu operasyonu yapacaklarını söylediler. İnanırmısınız 10dakikada bitti ve artık gözlük kullanmıyorum ve uzağı çok rahat görebiliyorum.

Teşekkürler Dr. Bülent KÖSE ve ekibine

Bende gözlük kullanıyorum..Maliyeti ve ameliyattan çok korkuyorum. Yaz gelmeden ameliyat olmak istiyorum. Gerçekten tavsiye edermisin???

geçen sene ben operasyon oldum kesinlikle bülent hoca ya gitmelisin ben gözlüklerimden kurtuldum gayet mutluyum .herkese tavsiye ederim. :)

Bende gözlük kullanıyorum..Maliyeti ve ameliyattan çok korkuyorum. Yaz gelmeden ameliyat olmak istiyorum. Gerçekten tavsiye edermisin???
şöyle söyleyebilirim. şuan gözlerimde hiç bir porblem yok bir çok forumda göz kuruluğu şikayeti olduğunu söylediler ama bende olmadı şuan çoook memnunum tavsiye ederim kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…