• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkürler Azerbeycan

nicksiz

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.642
Puanlar
373
Yer
Diğer
Eurovision Şarkı yarışmasında 1. olan Azerbeycan`ı tüm kalbimle kutluyorum. :46::46::71:
Kazandıktan sonra sahneye ellerinde Türk Bayrağı`yla çıktıklarında tüylerim diken diken oldu. :16:

Bu kardeşliği tüm dünyaya gösterdikleri için çok çok çookkk teşekkürler...
:42::46::46::46::71::71::71::72::72::72::72::72::72:

Rica ederiz :61:
Bu yalnizca Azerbeycanin degil, tum turk dunyasinin zaferi oldu :65:
Cok mutluyum. Gurur duyuyorum Azerbaycanimlaaa :62:
Inshaallah gelicek sene de Turkiye galip olur, cifte kutlariz :66:

çok büyük bir gururdu gerçekten zaten yarışmdan önce biz Türkiye adına da yarışıyoruz diye açıklamalarda bulunmuşlardı seneye kazansak gerçekten mükemmel olur tadından yenmez :D Azeri kardeşlerimize ve konu sahibine böyle güzel bir konu açtığı için teşekkürler !!

çok büyük bir gururdu gerçekten zaten yarışmdan önce biz Türkiye adına da yarışıyoruz diye açıklamalarda bulunmuşlardı seneye kazansak gerçekten mükemmel olur tadından yenmez :D Azeri kardeşlerimize ve konu sahibine böyle güzel bir konu açtığı için teşekkürler !!

Bişey değil canım:71:
Yarışmadan önceki açıklamaları hiç duymamıştım. Ama oylama boyunca ellerinde Türk Bayrağını gördükçe duygulandım. Biz orda değildik ama Bayrağımız oradaydı. Ve daha sonra Nigar hiç elinden bırakmadan çıktı ya sahneye vayy be dedim. :69: Çok duygulandım.

kesinlikle benimde tüylerim diken diken oldu.türkiye yarı finalde elendi ama acısı çıktı vallahi çok sevindim.çok ama çok güzel bir kardeşlik örneğiydi nigarın yaptığı.hak ettilerde birinciliği.tüm dünya gördü iki ülkenin birbirine desteğini

Azer Türkün zaferi-Bütün Türk dünyasının zaferi oldu! Teşekkürler Türk dünyasına!:72::72:Bizi ne kadar ayırsalar da, yeniden birleştik!!! Desteğiniz için teşekkür ediyoruz!

Ay yıldızımız Ermeni işkalindeki Garabağ toprağımızda aynı zaferle detsekle ucalsın İnŞallah! Türk soykırımları böyle zaferle dünyaya tanıtsın İnşAllah! :72::72::72:

Back