• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşekkür...

miranda00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
59
1
96
34
Kocaeli
Kızlar ben hamileliğimin 39, haftasına girdim ve yarın erkenden doğumum var inşallah.... tabii heyecan da hat safhada... söylemek istediğim, hamileliği düşündüğüm ilk andan, geldiğim şu son haftaya kadar her başım sıkıştığında sitedeydim ve hiçbiriniz yardımlarınızı benden esirgemediniz... acaba dediğim, endişelendiğim zamanlarda tecrübelerinizden faydalanarak tekrar moral buldum. kısacası hepinize yardımlarınızdan ötürü ÇOOOKK TEŞEKKÜR EDERİM.. ALLAH RAZI OLSUN :) :16:

Kızlar ben hamileliğimin 39, haftasına girdim ve yarın erkenden doğumum var inşallah.... tabii heyecan da hat safhada... söylemek istediğim, hamileliği düşündüğüm ilk andan, geldiğim şu son haftaya kadar her başım sıkıştığında sitedeydim ve hiçbiriniz yardımlarınızı benden esirgemediniz... acaba dediğim, endişelendiğim zamanlarda tecrübelerinizden faydalanarak tekrar moral buldum. kısacası hepinize yardımlarınızdan ötürü ÇOOOKK TEŞEKKÜR EDERİM.. ALLAH RAZI OLSUN :) :16:

Saglikla kavusun yavrunuza ne güzel ya yarin bu saatler kucaginizda bi melek olacak.
Bizim yerimizede koklayin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tum bayanlar adina RİCA EDERİZ NE DEMEK :-):-)rabbim saglikli sihhatli kurtarsn inslh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok duygulandım bunu okuyunca. Canım benim Rabbim inşallah guzel mutlu sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Inşallah vatanına dinine ailesine hayırlı bir evlat olsun.. Adına cok heyecanlandim. Suan evdesin ve belki uykusuz bir anne olmaya başladın bile yada emzirmek icin uyandırmaya çalışıyorsun sürekli bebişi dimi ☺️ Allah'ım yardımcın olsun cennet oyle kolay kazanılmıyor ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back