Teşekkür ederim En kıymetlim..

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
sabahları mide bulantısından kalkamadıgım için sana kahvaltı hazırlayamadıgım için ve hiç bir şekilde bana kızmadıgın ve sen yeterkı iyi ol evladımız sağlıklı olsun yeterki dediğin ve her daim beni düşündüğünü hissettirdiğin için.. mide bulantısından eve gidipde yemek hazırlamakda gucluk cektıgımde benı üzülmesin dıye ben zaten cok aç değilim atıstırırım deyip benı rahatlatmaya calıstıgın için bana ve bebeğine bukadar sadık kaldıgın ve beni böyle sevdiğin için sana minnettarım sevdiğim.. cok teşekkür ederim kocacım en buyuk destekçim oldugun için. TEŞEKKÜR EDERİM.. :nazar::nazar::emir_bebek:

Okurken çok duygulandım doğrusu. :)
Allah, bir ömür boyunca bebeğiniz ve eşinizle birlikte nice nice mutlu, sağlıklı, sevgi dolu günlerle yüzünüzü böyle güldürsün inşallah. :)

tesekkurler arkadaslar RABBIM tüm sevenlere huzur mutluluk versın ınsallah. RABBIM yasadıgımız boyunca bırbırımıze sadık kalmayı nasip etsın ınsallah :):nazar::emir_bebek: böle bır evlılık darısı ogluma insallah :):nazar:

tesekkur ederim sewgilim...
oglumuz büyüdükçe zorlandıgım için hareketlerımde gece dönmelerımde her defasında elimden tutup belimden destek verdiğin için tesekkur ederim...
her istediğim seyde yerınden fırlayıp bana getırdıgınde mutlu oldugumu bilmeni isterim tesekkur ederim..
oglunu sevmen onunla konusman onun hareketlerıne sasırman bile mutlu edıyor beni tesekkur edeerim :)
okdr yorgun ve uykusuzken her gece elimi tutup dua ettiğin ve elimi kalbinin üstüne koyup öylece uyuyup kaldıgın için tesekkur ederim...
ewde bana yardımcı oldugun için stressiz bi hayat sunmaya calıstıgın için ve bizi mutlu etmek için cabaladıgın hergün için binlerce kez tesekkur ediyor ve RABBIME BİNLERCE KEZ ŞÜKREDIYORUM..
iyki benımsın iyki oglumun sen gibi babası var...
benım parcamı benden cok sewme diyorsun ya en cok sen sew onu bende en cok ikinizi seveyım... İNSALLAH ÖMRÜMÜN SONUNA KDR ELİMİZİ TUTARSIN

Back