Teşekkür ederim dostum

ebruyazi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1
0
16
Ankara
buraya kardesim gibi gördügüm insana olan sevgimi dile getirmek icin yazıyorum
cok kötü bir haldeydim 2010 mayıs ayında sevdigimden eşimden ayrılmıştım birde yıllardır kardesim bildigim
insanın ihanetine ugradım dost kazıgı yedim
bütün acılar üst üstte gelmişti sadece ölmeyi düsünüyordum herkesi etrafımdan uzaklastırıyordum
psikolojim dengem herseyim bozulmustu evden dısarı cıkmıyordum
ilac tedaviside işe yaramadı sadece uyutoyordu acılar mı aynısı gibi duruyodu içim acıyordu
ailem üzülmesin diye yastıgı basıma koyup agzımı kapatıp aglıyordum
bizimkiler biraz düzelmem icin evimizin orda büfemiz vardı oraya gitmemi istiyordu
zoraki gidiyordum biraz olsun kafam dagılıyordu ama mutlu bir cift görünce yine icim yanıyordu
2010 yılı eylünün 2. haftası okulların acılması na 1 hafta var bende ozaman bizim büfemizdeyim
aksam 6 gibiydi bir müşteri geldi yanında kücük bir cocuk ( komşusunun cocuguymuş ) cikolata alcaklar
verdim o sırada bir adam daha geldi adres sordu kız da ( zuhal ) sol yerine sag diye tarif etti
bende konusmaya dahil oldum yok öbür taraf dedim neyse benim tarif ettigim yere dogru gitti adam zuhal sagını solunu karıstırmıstı
ertesi gün yine geldi zuhal tanışmamız böyle başladı ilk gördügümde sıcaklık duydum ne bilim garip tarifsiz bir duygu
benim kafam alt üst benim bütün sacmalıklarımı usanmadan dinledi
büfeye geldi daha sonraları evimize derken böyle devam etti arkadaslıgımız
her gecen gün iyileşmeme daha cok yardım etti birde o sırada okula gidiyordu
beni güldürmek icin cabaladı bıkmadan usamadan
bir gün kışın ortasında hava aşırı soğuk aksam 10 gibi büfedeyiz ailesi cagırdı mecbur gitti o sırada müşteriler gelmişti
3 erkek vardı galiba zuhalde şüphelenmişti bende tekim gitti bu eve varınca aradı beni
müşteriyle ilgileniyordum acamadım basıma bişey geldi zannedip cıplak ayakla terliklerle üzerine bişey almadan
deli gibi kosarak geldi yanıma hic unutmuyorum o anı belki bu satırı okuyanlara basit gelecek ama benim icin dünyalara deger
o günden sonra artık onu kardesim gibi gördüm yedigim bir darbeden sonra birdaha kimseye kardesim diyemem güvenemem diye
düsünüyordum ama zuhal bütün engellerimi yıktı o saf niyetiyle kosup gelmesi karsılıksız sevmesi herseye bedeldi
mahkeme 2 yıl sürdü sabahın 6 da kalkıp benimle durusmalara katıldı
kac saat ayakta kaldı yoruldu bir kerede off dedigini duymadım
ne zaman bir derdim olsa msj atsam hic niye demedi direk nerdesin dedi ve elinden geldigince yanımda oldu benimle güldü benimle agladı
her gecen gün dahada cok sevdim baglandım daha sayamayacagım cok seyler var
benim 2 tane abim var cok istemiştim bir kız kardesimin olmasını onun eksikligini yasadım
Allah nasip ederse zuhal benim ömürlük kardesim olarak kalacak
kavgada ediyoruz küsüyoruzda ama dostlugumuz her gecen gün dahada gücleniyor
bazen cok üzüyorum onu burdan da özür dilemek istiyorum
bu devirde gercek bir dost bulmak zor artık geneli menfaat üzerine dayalı oldu
Allaha dua ediyorum ki iyiki cıktı karsıma zuhal
karanlıklardan cıkarttı beni
şimdi cok sükür iyiyim hersey düzeldi
ZUHAL can dostum seni cok seviyorum insallah dostlugumuz kardesligimiz ölene kadar sürer....
EBRU YAZI-Ankara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…