- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Esoş her niyette level atliyor kankişim ben de hep ayni niyetKuzum helal olsun tinnosum
Amin bu ne güzel dua amin bitanem
Yaz cnm .. listeyeYeni gruba giriyormusun salihacim
Ya iyi tanıdım ya tinosum cokntatli ve her duasında herkese dua ederEsoş her niyette level atliyor kankişim ben de hep ayni niyetparecim benim niyetim yine ayni
Yazdım salişYaz cnm .. listeye
32 kişi var canım ama daha bakmayanlar var belki çıkan belki listeye girenler olucak pazartesi daha net olurKızlar ben smdi yanlış anlamadım dimi pzrtesi günü bu 6 duayi okuyacağım hergun Bi kişi ye okucam en baştan baslayarak kaç kişi var hakka girmek istemiyorum yanlış anlamaktan korkuyorumEki Görüntüle 3005302
Sen olmasan bunların hiçbiri olmaz ParişiimKuzum helal olsun tinnosum
Amin bu ne güzel dua amin bitanem
Kankam diğer türlü rahatsız oluyorum herkese hitap etsiinn dualarımız kabul olsun mabellamEsoş her niyette level atliyor kankişim ben de hep ayni niyetparecim benim niyetim yine ayni
Bendee senii paremm iyikiiYa iyi tanıdım ya tinosum cokntatli ve her duasında herkese dua eder
Bu dua grubu bir çok güzel arkada esinleme vesile oldu mabelyamm
Tamam canım aynı niyet yazarım yinede dua yaklaştıkça sorarım
Sen olmasan bunların hiçbiri olmaz Parişiim
Kankam diğer türlü rahatsız oluyorum herkese hitap etsiinn dualarımız kabul olsun mabellam
Bendee senii paremm iyikii
Evet benimde hatmim var bir olsa iyi olur32 kişi var canım ama daha bakmayanlar var belki çıkan belki listeye girenler olucak pazartesi daha net olur
BIr kisiye okunucak çünkü 3 aylar olunca herkesin duası hatm-i var canim
Daha dur pazartesi paylaşıcamOkudum bugün ki duayı. Allah kabul etsin inşallah
Bizim kizlar hep mikemmeldir pareDaha dur pazartesi paylaşıcam
Ongun okunucak arkadaşı yazicam onun niyetini yazicam
Bugün okuduğunu o günkü arkadaşa bağışla o zaman canım daha başladık okumalara
Canım başka dualar yaptığında inşallah katılırım regl olacağım çünkü o yüzden kuzim listeye ekleme bu sefer ki dua grubuna LarissaBir kişiye okuyacağız zaten ve özel günde okunan dualar bunlar linacim
Tabiki yine sen bilirsin
Listeye ekleyim mi yada ne yapayım bilemedim
Canım başka duada okuruz demişin bide bir kişiye okursak demişin anlamadım canım
Teveccühün canım
Hızlı başladı beniim çiçeklerim mabellam
Dogru kankaaHızlı başladı beniim çiçeklerim mabellambu sefer doğru yere yazdım inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?