Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Hanımlar Ramazan ayı listemiz böyle olucak

Pazartesi günü okumalara başlıyoruz o zamana kadar duaları çokça okuyup birikim yapın ki özel günlerde gecikme olmasin

Sadece on günlük Esma var günlük okunacaktır ...Esma dışında bütün dua ve ayetleri birikim yapabilirsiniz

Niyetini yazmayan arkadaşlar lütfen niyetiniz yazın niyetim aynı diyen arkadaşlar da yazın

Özel mesaj çok karışık niyetler karışmasın hanımlar

Peeves

Tiniminimavihanim

MMorsalkimm

@selin18

B begonviil

liberti22

PiXiEE

zeyno genc

-kuzeyildizi-

Life light

agustos72

G Gunduzguzell1

K KurkmantoluS

Freddy

Minaa95

ezgiisel

dolar milyoneri

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

C Cittaslow

B Buluts34

iyilik_guzellik

nursevdi

penyez83

kavs-i kuzah

A Ada-Anne

mutlulukbenihicbirakma

mutlulukbenihicbirakma kardeşi

MssPARE

Bende katılıyorum

Canım bende katılmak istiyorum ama bugün regl oldum ramazanın basinda 4 5 gün tutamayacağım ayetleri nasıl okuyacağım bilemedim sonradan okusam olur mu ki MssPARE
Canım sen diğerlerini okursun benide etiket edersin ben de senin yerine ayetleri ve Kadir süresini o günün niyetine okur bağışlarım ( sonra okursan çok birikir ) tabiki paremm kabul ederse MssPARE
B Buluts34 canım yasin 58.ayeti 500 kez Yasin son iki ayeti 35 kez ve 5 kez kadir süresini okudum. 5 günlük sana destek olmuş oldum. Bağışlamasını sen yaparsın.

ALLAH kabul etsin aminn MssPARE bilgine canım

Merhaba hanımlar herkes iyidir inşallah ❤❤❤

Dua arkadaşlarım biliyorsunuz Şevval ayındayız ve bu ayda oruç tutulması çok büyük sevap
,oruç tutan arkadaşların oruçları kabul olsun dualarınızdan unutmayın

Arkadaşlarım yeni dualar hazırladım inşallah yine birlik olup birbirimize dualar okuyalım Rabbim kabul etsin

Dualarımız içinde ihlas suresi var Şevval ayının son on gününde 50 kez okunuyormuş biz günlük okuyalım sayıyi 11 olarak belirledim katılıma göre değişebilir

❤⚘Listeyi katılıyorum diyen arkadaşlarım lütfen niyetlerinizi özele yazın

Sizden ricam NIYETLERINIZ LÜTFEN 3 4 CUMLE OLSUN çünkü çok uzun niyetler oldu 3 aylar boyunca ben bazen müdahale etsem de sessiz kaldım 3 aylar herkes içindekini yazsın dedim fakat cidden çok uzun niyetler yazıldı benim niyette aynen uzundu
Sıra size gelince duanız niyetiniz neyse toplu okumaya bağışlarsınız Rabbim kabul etsin

Günlük düzenli okuyacaksanız bildirim ve etiketlere dönecekseniz listeye katilin
Yok okunmuyacak liste yarısında gidecekseniz listeye katılmayın hakka vebale girmeyin 3 gün okundu etiketi yapmayan olursa etiket ve bildirimlere dönüş yapılmazsa listeden çıkarıcam

Arkadaşlarım insaniz her hangi bir durum olabilir aniden gelişen durumlar lütfen özele yada konu içine yazın ki haberim olsun ona göre düzen sağlanır

Bi ufak sitemim olucak hanimlarGrup yönetici olarak bu uyarıları her zaman yazıyorum özellikle ayet süre varsa diyorum ki önceden hazırlayın hatta diyorum ki okuyamazsanız yazın ben ve arkadaşlarım okur yeter ki listede aksaklık olmasin diye okumayan arkadaşları bazen konu içinden bazen rencide olmasin diye özelden yazıyorum bazen hiç cevap vermeyenler oluyor bazende öyle kırıcı şeyler yazılıyor ki sanki ben suçluyum hakka vebale ben girmişim gibi çoğu zaman cidden susuyorum duaların ecri sevabı kaçmasın diye

Bunu neden yazdım biraz sizlerle paylaşmak istedim içimi dökmek adına birazda boyle şeyler olmasin gönül kirmak üzülmek gibi şeyler ...

Öyle dualar ayetler buluyorum ki ve öğreniyorum ki hangi duayı paylaşayım inanın karar veremiyorum o yüzden dualarım fazla oluyor heyecan yapıyorum

Günlerce ayetleri inceliyorum araştırıyorum keyif alıyorum farklı dualar okuyalım çok okuyalım Rabbime bir ses olup el açalım ki duamız katına ulaşsın ve kabul olsun istiyorum tek amacım gayem bu... bu çabamın karşılığı kırıcı olmamak gerekiyor...

❤Ben büyük keyifle uğraşıyorum Allah sizlerden razı olsun dualara katılım yapıp birlik oluyoruz

Kızlar dualarınız böyle olucak ..3 duamız var ve bildiğimiz dualar şevval ayında daha da sevab olan faziletleri sevapları çok büyük dualar ...

100 defa okunucak

Subhanallahi ve bi hamdihi
. Sübhanallahi'l Hayyül-kayyum

Anlamı ..Allâh'ı hamd ile tüm eksikliklerden tenzih ederek tesbih ederim gerçekte tek diri ve her şeyin yegane yöneticisi olan Allah-u Teala yı tesbih ederim..

11 defa okunucak ihlas süresi

Bismillahirrahmânirrahîm.

1. Kul hüvellâhü ehad

2. Allâhüssamed

3. Lem yelid ve lem yûled

4. Ve lem yekün lehû küfüven ehad

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.

1. De ki; O Allah bir tektir.

2. Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O'na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir).

3. Doğurmadı ve doğurulmadı

4. O'na bir denk de olmadı.

11 defa okunucak

“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”

“Allah eksik sıfatlardan münezzehtir. Hamd Allah’adır. Allah’tan başka ilah yoktur ve Allah en büyüktür. Allah’tan başkasında güç ve kudret yoktur.”

Minaa95

agustos72

penyez83

Iron Butterfly

Bonus

dolar milyoneri

B begonviil

A Ada-Anne

-kuzeyildizi-

HepmigencizHepmiguzel

zeyno genc

Tiniminimavihanim

papatyamm

ezgiisel

MMorsalkimm

Cookiie

C Caresivarmi

Life light

dunyadanuzak

Efnanl

@selin18

YagmurSendeanlarsn

liberti22

MssPARE

Gonulmeyvesi

K KurkmantoluS

Cuel

RedGirl

coconatt

Pembe Lotus

George Mc

C Cittaslow

ordinary

iyilik_guzellik

G Gunduzguzell1

mutlulukbenihicbirakma

mutlulukbenihicbirakma kardeşi

esoss88

B Buluts34

Arianaa

Devitamini

kavs-i kuzah

nursevdi

B bilgiperi

Z Zeynoyi

telasememuresi

istbl

Lna16

visnetozu

Freddy

Breave Heart

sweetgirlcandy

Peeves

-kuzeyildizi-
RedGirl
Hali
safi.naz
zeyno genc
ezgiisel
Eslinna
edibehatun
E Engelsiz anne
Ecmel-vera
Begonya2

marmeladova
Peeves
Papatyamveben-Mavi
C Cittaslow
Breave Heart
ilimtalepedenanne
K KurkmantoluS
kunfeyekun__
HALLEYS
sweetgirlcandy
madamseker
S sadecedua
Chocolita
Elif
Rprnn
gecenin_resmi
G Gunduzguzell1
HejaR12

Iron Butterfly
ipek
iyilik_guzellik
Leris
TheDandelion
K Kitapkontesi
mesirmacunu
Nillatte
ohbb
ordinary
Nur61_
safi.naz
Tiniminimavihanim
Teach_Mavi
glutensiz hemsire
MMorsalkimm
Tubismavis
@gloryde
C Capanin Gururu Teyom
The

@Sulukuleli
NaMIDiGeRBuzDoLaBI

Tablodakideli
kayra1209
M Morlale8
Blue_Black
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye.
penyez83
Nego
Bonus
Freddy
Nefes0858
geceyagmuru
agustos72
Life light
nursevdi
goah
begonvil1985
madamseker
Levaiz
Ssevincli
Sadelikherseydir
ezgiisel
PiXiEE
D u t
Madammor
BlueBerry4268
Jawlensky
Saliha40
Y yagmurdansonra
Aktif Lora
kavs-i kuzah
R rana20
A Ajim aj
Y yagmurdansonra
Feminas
B Buluts34
mutlulukbenihicbirakma
sweetgirlcandy
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye.
MoonfacedMom
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
coconatt
bir mucizee
Madammor
karamel Latte
Nane Limon Kabugu
-Hayal
Nur61_
aysen-
Novaa
reynax
A ayesay
F fztbsr
Jane Eyre
Lidlaylim
leSourire
evlaefe
dreamy07
H Himal_
paeneperfectus
Butimar-
B bilgiperi
Berrfeelinda
N Nickonemli
N Neselikalpler

.................

agustos72
A Asya89
A ayparcasi86
Asi gelincik
burcusami
B Buluts34
B bilgiperi
bir civciv annesi
Berrfeelinda
C Cerez87
dreamy07
D dra21
edibehatun
E Engelsiz anne
Ecmel-vera

goah
Gelincik78
G gulectosba
gecenin_resmi
geceyagmuru
HALLEYS
H M
HepmigencizHepmiguzel

iyilik_guzellik
kaplumbik
K KurkmantoluS
kayra1209
K Kardelen1981
K karamelli001
K Khvekokusu20

-loyalty
labellevie
Leyl-i-fer
H Himal_
Meybuz
madamseker
Madammor
M Meva59
Morm
M MupiNNN
mavibirmasal
Meryeemmm_
M Morlale8
MoonfacedMom
L Limonimi
Nillatte
nimesayyyy
N Nickonemli
ohbb
Papatyamveben-Mavi
paeneperfectus
Papatyali_anne
sunpineapple
Sehrazat6
Sevgicik
sepulik
slnn12345
S smelllikeheaven
Safransari
S sempatikmaria
Teach_Mavi
yosunlukek

Tabimki varım

Ben varım niyetimi yazarım.

Ben katilmayacagim ama okunmasında eksiği olanlara destek olurum herkesin duası hayırlısı ile kabul olsun inşallah

MssPARE Çok güzel dualar hazırlamışsın yine paremm Allah razı olsun. Bu aralar iş yoğunluğundan dolayı bu listeye katılamayacağım

RABBİM cümlemizin dualarını hayırlısıyla kolaylıkla afiyetle kabul eylesin aminnnnnn

Doğumum artık yaklaştığı için kimsenin hakkına girmek istemem o yüzden katılamayacağım bu zamana kadar ki emekleriniz için MssPARE size ve katılım yapan herkesten Allah razı olsun
Evladımı kucağıma alıp toparlanınca inşallah başka dua gruplarında görüşmek dileğimle hepiniz Allah’a emanet olun sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…