İnşallah cnm hayırlı haberler al en kısa zamanda hayırlısıylaEsra arkadaşımızın dileği...
Rabbim evimizden huzuru eksik etmesin. Hayırlı zamanda en kolay yoldan sağlıklı bir şekilde evlat sahibi olmak istiyorum.Bu ay bana pozitif haber almayı hayırlısıyla nasip etsin. Bu yolda bekleyen bütün kardeşleriminde benim de sonumu hayırlı etsin...Rabbim Sen ol dersin olur... Niyetiyle
MssPARE mm niyetim bu şekilde canıımm
Aminnn canım beniim Allah razı olsunnİnşallah cnm hayırlı haberler al en kısa zamanda hayırlısıyla
Aminn senden de Allah razı olsun ⚘Aminnn canım beniim Allah razı olsunn
Amin aminnn alacaz o haberleri kuzumEsra arkadaşımızın dileği...
Rabbim evimizden huzuru eksik etmesin. Hayırlı zamanda en kolay yoldan sağlıklı bir şekilde evlat sahibi olmak istiyorum.Bu ay bana pozitif haber almayı hayırlısıyla nasip etsin. Bu yolda bekleyen bütün kardeşleriminde benim de sonumu hayırlı etsin...Rabbim Sen ol dersin olur... Niyetiyle
MssPARE mm niyetim bu şekilde canıımm
Allah kabul etsin bütün dualarımızı..Yeni dua grubu
1. @RedGirl /niki
2. M MaviMabellee / Nesibe
3. @Msspinkie /niki
4.Madammor / Merve
5. @Stephanie Valentino /
6. @Buralardutluuugdu /Özge
7.MelayMeltem /
8. @coconatt.../Aysel
9. @Kestanesekeriiim /
10. @Hogwartss / Özge
11.MssPARE .../yasemin
12. @HeLLaa ve kv.. /melike
13. @Catlak-kurabiye / Merve
14.Tiniminimavihanim / Esra
15.Eymen-in Clnar-in Annesi / Kübra
16. G Gunesinyuzu /
17. Y yagmurdansonra /
18. @Ada-anne /
19. @merayy /Merve
20. @BlueBerry4268 /Rümeysa
21.Saliha40 ... /Saliha
22. @nevayildirim /
23. @ezgiisel /
24. @Ecemhasan35677 / Hatice
25.Noisy Girl /
Kızlar yeni dualarımıza pazartesi günü başlıyalım insallah
O zamana kadar isminizi ve niyetlerinizi lütfen özele yada buraya etiket ederek yazın ki sıranız gelince ona göre duayla birlikte okunucak niyetlerinizi ekleyim..
Ilk sırada
@RedGirl
M MaviMabellee arkadaşımızla devam edicez
Yine iki kişi olarak devam edelim ..kızlar niyetlerinizi yazın pazartesiye hazırlayayım
Allah izin verirse pazartesi ilk okuma listemizi paylaşıcam yeni katılan arkadaşlar var bildirimleri takip etsinler ..
Ism8nize dersenizAllah kabul etsin bütün dualarımızı..Niyetim aile içinde huzur, mutluluk, feraha ermek..
Ism8nize derseniz yada niklemi devam edeceksinizAllah kabul etsin bütün dualarımızı..Niyetim aile içinde huzur, mutluluk, feraha ermek..
Nikle olursa sevinirim.Ism8nize derseniz yada niklemi devam edeceksiniz
Ev mi istiyorsunuz.Rabbim evlatlarima eşime aileme sevdiklerime ve tüm müslüman kardeşlerime sağlık huzur bereket ihsan etsin. Sağlıcakla kızımı kucağıma almak nasip etsin
Hayirlisi ile güzel bir yere taşınabilmeyi nasip etsin sabrımızın mükafaatını versin bizlereDuama amin diyen tüm dua arkadaşlarımın dualarınıda kabul eylesin...
MssPARE Niyetim budur Allah razı olsun hepinizden.
Hayir canim bulundugumuz yerden pek memnun degiliz nasipse ayni ilde ama farkli bir yere taşinmak istiyoruzEv mi istiyorsunuz.
Ins..tasinirsinizHayir canim bulundugumuz yerden pek memnun degiliz nasipse ayni ilde ama farkli bir yere taşinmak istiyoruz
Allah razi olsun martta belli olacak nasipseIns..tasinirsiniz
Tabiki katılmak isterim cnm@sebbo
@Ecemhasan35677
Bal0ncuk
Noisy Girl
Kızlar pazartesi dua ya başlayacağız katılmak istermisiniz
canım niyetimbakıyorum çok teşekkür ederim
Emegine saglik okunan dualar hurmetine kimin ne dilegi varaa gercek olur insallah.Öyle güzel bişeye vesile olmuşsun ki Rabbi seninde gönlündekini hayirlisiyla basip etsin insallahYeni dua grubu
1. @RedGirl /niki
2. M MaviMabellee / Nesibe
3. @Msspinkie /niki
4.Madammor / Merve
5. @Stephanie Valentino /
6. @Buralardutluuugdu /Özge
7.MelayMeltem /
8. @coconatt.../Aysel
9. @Kestanesekeriiim /
10. @Hogwartss / Özge
11.MssPARE .../yasemin
12. @HeLLaa ve kv.. /melike
13. @Catlak-kurabiye / Merve
14.Tiniminimavihanim / Esra
15.Eymen-in Clnar-in Annesi / Kübra
16. G Gunesinyuzu /
17. Y yagmurdansonra /
18. @Ada-anne /
19. @merayy /Merve
20. @BlueBerry4268 /Rümeysa
21.Saliha40 ... /Saliha
22. @nevayildirim /
23. @ezgiisel /
24. @Ecemhasan35677 / Hatice
25.Noisy Girl /
Kızlar yeni dualarımıza pazartesi günü başlıyalım insallah
O zamana kadar isminizi ve niyetlerinizi lütfen özele yada buraya etiket ederek yazın ki sıranız gelince ona göre duayla birlikte okunucak niyetlerinizi ekleyim..
Ilk sırada
@RedGirl
M MaviMabellee arkadaşımızla devam edicez
Yine iki kişi olarak devam edelim ..kızlar niyetlerinizi yazın pazartesiye hazırlayayım
Allah izin verirse pazartesi ilk okuma listemizi paylaşıcam yeni katılan arkadaşlar var bildirimleri takip etsinler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?