1773 oldu toplamda şuan. Ve hayırlı bir sevgilim olsun diye okuyorum
2651 kalmışPardon 1793 oldu
Okudum Allah kabul etsinKızlar bugün iki arkadaşa okuma yapacağız
Önce Ilk arkadaşın Esmalarini ve tesbih dualarını okuyup niyetine bağışlayacağız
Sonra ikinci arkadaşın Esmalarini ve tesbih dualarını okuyup niyetine bağışlayacağız
RABBİM kabul etsin
99 Esma-ül-hüsna dua grubu listesi
Bugün duası okunucak arkadaşlarPeeves ve kavs-i kuzah
Bismillâhirrahmânirrahîm
İlk sıradaki ArkadaşımızPeeves niyeti
️Ya-Rezzak (cc) ️Rızkını veren.
️Ya-Fettah (cc) ️Darlıktan kurtaran
️Ya-Vekil (cc) ️Kendisine tevekkül edenlerin her işini yoluna koyan...
Allahim Hilal kulunu ve esini feraha kavustur. Esine istedigi gibi bir is nasip et. Evlerine bolluk bereket saglik huzur nasip et. Evlerindeki eksikleri gider. Ailesiyle esinin aralarini duzelt amin. Amin diyen dua eden herkesin duasini kabul et Allahim.
Esma-ül-hüsna
100 defa okunucak Ya-Rezzak (cc)
100 defa okunucak Ya-Fettah cc)
100 defa okunucak Ya-Vekil (cc)
Tesbih dualarımız
33 defa okunucak Allahu ekber kebira, velhamdülillahi kesira ve subhanallahi bükraten ve esila"
33 defa okunucak Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber...
33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn
ikinci sıradaki arkadaşımızkavs-i kuzah niye
️Ya-Allah (cc) ️Bütün eksikliklerden uzak, eşi benzeri bulunmayan, bütün isimleri kapsayan tek isim, tek ilah. İsimlerin sultanı.
️Ya-Fettah (cc) ️Darlıktan kurtaran
️Ya-Mucib (cc) ️Duaları kabul eden.
Allah'ım, benim ve ailemin dünya ve ahiret imtihanlarını kolaylaştır, zorlaştırma. Her işimizi hayırla tamamla. Eksiklerimizi gider.Mahkemelerimizi hayırla, hızlıca sonuçlandır. İman hakikatlerine vakıf olmayı,yaşamayı ve anlatmayı nasip eyle.
Esma-ül-hüsna
100 defa okunucak Ya-Allah (cc)
100 defa okunucak Ya-Fettah cc)
100 defa okunucak Ya-Mucib (cc)
Tesbih dualarımız
33 defa okunucak Allahu ekber kebira, velhamdülillahi kesira ve subhanallahi bükraten ve esila"
33 defa okunucak Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber...
Dualarımız bitiyor rabbim kabul etsin
yarın saat 10 a kadar duaları okuyup bitirelim ve okudum diye beni MssPARE etiket yapın lütfen
RedGirl
Feminas
D u t
Fernando Jose
A Ada-Anne
Freddy
PiXiEE
penyez83
Tiniminimavihanim
agustos72
S smelllikeheaven
nursevdi
MssPARE
Hemsirecik
ezgiisel
Saajan
C Canangul133
HejaR12
Peeves
Hali
kavs-i kuzah
Ssevincli
C Cittaslow
G Gunduzguzell1
mesirmacunu
Breave Heart
dreamy07
gecenin_resmi
gecenin_resmi
-kuzeyildizi-
Deniz ve Kum
K karamelli001
E emerald_
Hayirli bir es deseniz neyse hayirli sevgili icin tefriciye mi dagitiyorsunuz? Kendiniz okuyun neyse ban yemim durduk yere.1773 oldu toplamda şuan. Ve hayırlı bir sevgilim olsun diye okuyorum
Aslında dua gruplarında girse ve niyeti hayırlı gelecek hayırlı eş dese o grupta hangi dua varsa topluca okunsa tamam amaHayirli bir es deseniz neyse hayirli sevgili icin tefriciye mi dagitiyorsunuz? Kendiniz okuyun neyse ban yemim durduk yere.
Bugünun niyetini okudumHatırlatma listesi
️ Arkadaşımız Ssevincli için ️
RedGirl
Feminas
D u t
Fernando Jose
A Ada-Anne
Freddy
PiXiEE
penyez83
Tiniminimavihanim
agustos72
S smelllikeheaven
nursevdi
MssPARE
Hemsirecik
ezgiisel
Saajan
C Canangul133
HejaR12
Peeves
Hali
kavs-i kuzah
Ssevincli
C Cittaslow
G Gunduzguzell1
mesirmacunu
Breave Heart
dreamy07
gecenin_resmi
gecenin_resmi
-kuzeyildizi-
Deniz ve Kum
K karamelli001
E emerald_
Peeves ve kavs-i kuzah için okumayanlar
K karamelli001
Hemsirecik
A Ada-Anne
Aciliyeti var belliki arkadasin dua sirasini bekliyemiyor hemen tefriciye okununca da olacak saniyor. Gercekten hayirlisi, birseyi bu kadar cok istemekte iyi degil. Birde es dese anlicam tabi tak diye biriyle evlensin diye demiyorum ama sevgilim olsun demek bunun icin dua istemek cok abes geldi bana.Aslında dua gruplarında girse ve niyeti hayırlı gelecek hayırlı eş dese o grupta hangi dua varsa topluca okunsa tamam ama
Buraya yazıyor gecende yazdı sonra konu açtıPiXiEE konusuna yazmış ve ısrarlar Tefriciye istiyor ...böyle bir niyete etiket nasıl yapayım ne diyeyim konuya ...
Vakti gelince sevgil de eş te olur bu ısrar nedir..Rabbim Hayırlısı versin ...
Tm ya bir şey demedik sanki kötü bir şey istiyorum. Bir daha buraya yazi yazmiyicam size mi kaldım niyetin ne dedin söyledim işte özel dedim birde ne bekliyodum ki Allalahh. Hayret bir seyAslında dua gruplarında girse ve niyeti hayırlı gelecek hayırlı eş dese o grupta hangi dua varsa topluca okunsa tamam ama
Buraya yazıyor gecende yazdı sonra konu açtıPiXiEE konusuna yazmış ve ısrarlar Tefriciye istiyor ...böyle bir niyete etiket nasıl yapayım ne diyeyim konuya ...
Vakti gelince sevgil de eş te olur bu ısrar nedir..Rabbim Hayırlısı versin ...
Alan kişi çok az ondan bir sürü yazıyorum. Heralde hemen okuyum da hemen olsun diye inanmıyorum. alan kişi çok az ondan. Siz yazınca tak tak yaziyolsr ben yazınca tık yok. Garip garip konuşmayın. Merak etmeyin bir daha buraya hiç bir şey yazmam zaten. Neymiş tek hasta için bilmem ne için okunuyormuş.....Aciliyeti var belliki arkadasin dua sirasini bekliyemiyor hemen tefriciye okununca da olacak saniyor. Gercekten hayirlisi, birseyi bu kadar cok istemekte iyi degil. Birde es dese anlicam tabi tak diye biriyle evlensin diye demiyorum ama sevgilim olsun demek bunun icin dua istemek cok abes geldi bana.
Neden biz yazınca tak tak yazıyorlar da sen yazınca tık yok biliyor musun . Biz genelde hastanede olanlara ameliyatta olanlara Allah rahmet eylesin ölmüş olanlara kısacası önemli ve acil durumlarda etiket yapıyoruz. Arkadaşımda dediği gibi niyet için dua gruplarına katılabilirsiniz. Hem yardım isteyip hem de çok uzun süredir dua grubu olan insanlara hemde kendi topiklerinde bu sekidle konuşmanız hoş değil. Allah gönlünüze göre versin selametleAlan kişi çok az ondan bir sürü yazıyorum. Heralde hemen okuyum da hemen olsun diye inanmıyorum. alan kişi çok az ondan. Siz yazınca tak tak yaziyolsr ben yazınca tık yok. Garip garip konuşmayın. Merak etmeyin bir daha buraya hiç bir şey yazmam zaten. Neymiş tek hasta için bilmem ne için okunuyormuş.....
Alan kişi çok az ondan bir sürü yazıyorum. Heralde hemen okuyum da hemen olsun diye inanmıyorum. alan kişi çok az ondan. Siz yazınca tak tak yaziyolsr ben yazınca tık yok. Garip garip konuşmayın. Merak etmeyin bir daha buraya hiç bir şey yazmam zaten. Neymiş tek hasta için bilmem ne için okunuyormuş.....
Sevgili olcaksiniz diye millete dua mi ettirilir arkadasim dalga geciyorsunuz resmen sacma sapan isler umarim yazmazsiniz bir daha. Siz opusup koklascaksiniz diye tefriciyeyide isin icine karistiriyorsunuz. Git kendin oku okicagini milleti gunahina alet etme.Alan kişi çok az ondan bir sürü yazıyorum. Heralde hemen okuyum da hemen olsun diye inanmıyorum. alan kişi çok az ondan. Siz yazınca tak tak yaziyolsr ben yazınca tık yok. Garip garip konuşmayın. Merak etmeyin bir daha buraya hiç bir şey yazmam zaten. Neymiş tek hasta için bilmem ne için okunuyormuş.....
Ne diye etiket yapayım millete hayret arkadaş sevgilisi olsun istiyor diye etiket yapılır mı ??
Kazen abi bir kaç gün önce ki konusuna yazdımişte insanlar böyle konulardan dolayı dalga geçiyor, bu zayıflık dalga malzemesi oluyor.
Bu sitede koca için yapılan dualar bireyseldir : )
bu kuralı şimdi koydum inanın bazen ağlanacak durumumuza gülüyoruz.
99 Esma-ül-hüsna dua grubu listesi
Bugün duası okunucak arkadaşSsevincli
Bismillâhirrahmânirrahîm
ArkadaşımızSsevincli niyeti
️Ya-Metin(cc) ️Çok güçlü...
️Ya-Veliyy(cc) ️inananların dostu.
️Ya-Kerim(cc) ️Çok ikram eden.
Rabbim evimin huzurunu bereketini daim eylesin
Ailemin sağlığını huzurunu mutluluğunu daim eylesin.
Evladımı sağlıkla hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip et Yarabbim
Esma-ül-hüsna
100 defa okunucak Ya-Metin (cc)
100 defa okunucak Ya-Veliyy (cc)
100 defa okunucak Ya-Kerim(cc)
Tesbih dualarımız
Dualarımız bitiyor rabbim kabul etsin
yarın saat 10 a kadar duaları okuyup bitirelim ve okudum diye beni MssPARE etiket yapın lütfen
RedGirl
Feminas
D u t
Fernando Jose
A Ada-Anne
Freddy
PiXiEE
penyez83
Tiniminimavihanim
agustos72
S smelllikeheaven
nursevdi
MssPARE
Hemsirecik
ezgiisel
Saajan
C Canangul133
HejaR12
Peeves
Hali
kavs-i kuzah
Ssevincli
C Cittaslow
G Gunduzguzell1
mesirmacunu
Breave Heart
dreamy07
gecenin_resmi
gecenin_resmi
-kuzeyildizi-
Deniz ve Kum
K karamelli001
E emerald_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?